1st time layan GCB!

Salam semua... Saya ni memang selalu ketinggalan zaman dalam bab makanan. Huhu. Orang lain dah rasa berkurun-kurun, saya baru nak try-try.. Apakah makanan itu? GCB from McDonalds! Atau nama penuhnya Grilled Chicken Burger.. Masa awal-awal McD kua kan this burger, saya tak tertarik pun nak try. Ngehehe.. Sama juga prosperity burger, dah bertahun launch baru saya nak rasa. Ngehehe..(Senyum kambing!)

Kebetulan ada sharing business at McD so sesaja la nak try GCB ni. Rupanya agak menarik dan lebih besar ala-ala prosperity juga. Husband saya pernah kata sedap, so saya pun try ler..

Wow! Memang sodap! Atau my stomach yang tengah lapar dalam kehujanan mengatakan ianya sedap? Entahla tapi so far so good. Nak kata terbaek tu tak lah sebab ada lagi burger ayam lebih sedap. Ye ke? Entahla.. Hehe. Tapi memang kenyang giler makan GCB ni sampai saya tak habis. Almaklumlah perut kecik!:p


Misya : Teruja dengan masakan kampung.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts