expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 7, 2014

1st time layan GCB!

Salam semua... Saya ni memang selalu ketinggalan zaman dalam bab makanan. Huhu. Orang lain dah rasa berkurun-kurun, saya baru nak try-try.. Apakah makanan itu? GCB from McDonalds! Atau nama penuhnya Grilled Chicken Burger.. Masa awal-awal McD kua kan this burger, saya tak tertarik pun nak try. Ngehehe.. Sama juga prosperity burger, dah bertahun launch baru saya nak rasa. Ngehehe..(Senyum kambing!)

Kebetulan ada sharing business at McD so sesaja la nak try GCB ni. Rupanya agak menarik dan lebih besar ala-ala prosperity juga. Husband saya pernah kata sedap, so saya pun try ler..

Wow! Memang sodap! Atau my stomach yang tengah lapar dalam kehujanan mengatakan ianya sedap? Entahla tapi so far so good. Nak kata terbaek tu tak lah sebab ada lagi burger ayam lebih sedap. Ye ke? Entahla.. Hehe. Tapi memang kenyang giler makan GCB ni sampai saya tak habis. Almaklumlah perut kecik!:p


Misya : Teruja dengan masakan kampung.

5 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

for me honestly tak berapa gemar GCB... hu hu hu...

Saya Disini said... Reply To This Comment

sedapnyaa

sYiRa LoKMaN said... Reply To This Comment

syira suka gcb

Lyeen De Syifa said... Reply To This Comment

sedapnya..terliur plak..kena time lapar ni..hahaha

Jia Rizaira said... Reply To This Comment

dah lame tak merasa GCB ni....terliur bila tgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...