expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 15, 2014

Berdomino's sambil melihat Liverpool kalah!

Salam.. Tak tahu ler sejak bila saya minat nak tengok bola. Ni gara-gara husband saya la ni. Huhu. Daripada saya tak tahu langsung tentang team-team bola, liga-liga famous macam EPL tu sume, sekarang dah tahu sikit-sikit. Sometimes kena juga masuk dunia lelaki ni camne supaya kita ngam dengan dia. Takdela bosan hidup suami isteri rite? Huhu..



Bola punya pasal, ngadap Dominos Pizza sambil tonton Liverpool vs Chelsea masa ni. One of our feveret player adalah Suarez. Liverpool dah lama tak menang so hope tahun ni dia menanglah. Tapi still takde rezeki dorang nak champion tahun ni. Nak kata sedih, takdelah sedih sangat sebab saja je layan bola ni apa feel nya. Tapi sedih juga sebab memang kami bajet Liverpool ada harapan leh champ. Takpe tunggu next season. Ngeh ngeh ngeh...


Misya : Bekas peminat tegar MU.

4 comments :

Jia Rizaira said... Reply To This Comment

sokong team mane?

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

fae langsung x minat bola hehe

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Jia Rizaira Agak2 team mana? ;))

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Nurfaezah Abdullah Kalau dpt husband minat bola kena cuba2 juga minat walaupun tak minat. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...