Berdomino's sambil melihat Liverpool kalah!

Salam.. Tak tahu ler sejak bila saya minat nak tengok bola. Ni gara-gara husband saya la ni. Huhu. Daripada saya tak tahu langsung tentang team-team bola, liga-liga famous macam EPL tu sume, sekarang dah tahu sikit-sikit. Sometimes kena juga masuk dunia lelaki ni camne supaya kita ngam dengan dia. Takdela bosan hidup suami isteri rite? Huhu..



Bola punya pasal, ngadap Dominos Pizza sambil tonton Liverpool vs Chelsea masa ni. One of our feveret player adalah Suarez. Liverpool dah lama tak menang so hope tahun ni dia menanglah. Tapi still takde rezeki dorang nak champion tahun ni. Nak kata sedih, takdelah sedih sangat sebab saja je layan bola ni apa feel nya. Tapi sedih juga sebab memang kami bajet Liverpool ada harapan leh champ. Takpe tunggu next season. Ngeh ngeh ngeh...


Misya : Bekas peminat tegar MU.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts