expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 6, 2014

Burger King perli McDonalds??

Salam.. Huhu terbaca entry blogger Omak Kau!!! di petang-petang hari ni membuatkan saya tersenyum sendiri. Baekk punya ayat perli dari restoran makanan segera Burger King terhadap McDonalds. Walaupun tak ditunjukkan secara direct dalam papan tanda tu tapi dapat agak ianya ditujukan kepada siapa. Maybe di oversea gambar ni diambil. Tapi mentaliti orang sana bagus lebih maju tak cepat melatah. Kalau kat sini mahu disaman-saman sampai papa kedana. Huhu... 


So far takde lagi restoran makanan segera lain menggunakan trademark clown (badut) sebagai  maskot dorang. Only McDonalds je.. Sah-sahlah perlian tu untuk McDonald. Ngehehehe..


Apa-apa pun berniagalah secara sihat ya! Nak meniaga francais Burger King/McDonalds tak mampu sebab modal lebih kurang RM2juta, if ada modal jangan buka kedai burger tapi join bisnes francais CBP Plus, bulan keempat pulangan income RM100k sebulan! Jom buka francais anda sendiri dengan CBP Plus!


Misya : Suka fillet-o-fish.

2 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

amboi ayat tak menghingat...

Aqilah Azmi said... Reply To This Comment

hahahaha ok itu lawak.
takpe, clown and king dua dua sodapp hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...