Burger King perli McDonalds??

Salam.. Huhu terbaca entry blogger Omak Kau!!! di petang-petang hari ni membuatkan saya tersenyum sendiri. Baekk punya ayat perli dari restoran makanan segera Burger King terhadap McDonalds. Walaupun tak ditunjukkan secara direct dalam papan tanda tu tapi dapat agak ianya ditujukan kepada siapa. Maybe di oversea gambar ni diambil. Tapi mentaliti orang sana bagus lebih maju tak cepat melatah. Kalau kat sini mahu disaman-saman sampai papa kedana. Huhu... 


So far takde lagi restoran makanan segera lain menggunakan trademark clown (badut) sebagai  maskot dorang. Only McDonalds je.. Sah-sahlah perlian tu untuk McDonald. Ngehehehe..


Apa-apa pun berniagalah secara sihat ya! Nak meniaga francais Burger King/McDonalds tak mampu sebab modal lebih kurang RM2juta, if ada modal jangan buka kedai burger tapi join bisnes francais CBP Plus, bulan keempat pulangan income RM100k sebulan! Jom buka francais anda sendiri dengan CBP Plus!


Misya : Suka fillet-o-fish.

Comments

  1. hahahaha ok itu lawak.
    takpe, clown and king dua dua sodapp hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts