expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 6, 2014

Car Fund Award Achiever at Winners Nite 2014! Mimpi jadi kenyataan!!

Salam semua. SubhanaAllah.. Alhamdulillah.. Syukur atas pemberianMu Ya Allah, tanggal 19 April 2014 saya dan husband diraikan begitu gilang-gemilang di Stadium Putra Bukit Jalil dalam Elken Winners Nite 2014!!! Tahun lepas saya sebagai penonton sahaja tapi tahun ni kami sebagai penerima anugerah. Yang paling best bukan naik pentas berseorangan tapi berdua dengan husband tercinta! 

Syukur Alhamdulillah kami menerima anugerah atas pencapaian kami mendapat Car Fund (Tabung Kereta) Elken. Nak tahu apa Car Fund ni? Haa ramai yang ingat saya dapat kereta tapi sebenarnya bukan Elken bagi kereta tapi ia berbentuk income tunai extra dan dipanggil sebagai tabung kereta. Maksimum Car Fund yang akan diberi oleh Elken adalah RM7000.00 sebulan selama 4 tahun. After 4 years dia akan renew lagi.:) Kalau kerja makan gaji, bos kita takkan mampu nak bagi elaun sebanyak itu!

Rasa macam mimpi je bila dapat pegang award Car Fund tu. Huhu...


So kalau dah ada extra cash RM7000 setiap bulan, kereta apa yang anda boleh beli? Apa sahaja!!=) Kalau taknak beli kereta pun tak mengapa sebab Car Fund ni berbentuk cash so terpulang lah nak belanja ke, saving ke.. Dats the beauty of Elken business. Passive income! Kalau Elken bagi kereta, tak bestlah sebab setiap orang ada kereta impian masing-masing. Saya minat Audi, husband minat Mercedes. Dats why Elken bagi dalam bentuk DUIT bukan kereta sebab kita boleh capai impian kita sendiri.

Dan inilah dia pentas Winners Nite yang dinanti-nantikan setiap warga Elkenian. Penuh gilang-gemilang!! Setiap tahun ratusan mereka yang berjaya di atas pentas ini. Kalau anda masih bekerja di tempat anda sekarang, adakah bos anda akan raikan anda sebegini if anda berjaya?;)

Yeahhh! Persembahan tarian daripada group Elken Central. Termasuklah saya! Hehe.. Menarikan tarian lagu Bara Bara Bere Bere.. Tarian yang diselitkan unsur-unsur senaman. We are really enjoy during this!

Gempaq giler kan?? Ni baru tengok. Cuba anda sendiri yang berada di atas pentas tu.. What do u feel? Takkan tergambar dengan kata-kata!

Sebelum event bermula.. Dapat sit special sebab salah seorang peserta persembahan. Terbaeklah Elken!

My husband sedang bersiap sedia.. Upline tersayang Abg Boy menyematkan rossette special untuk pencapai status DCM.

Ooo yes!! Tak sabar nak diraikan!

Beginilah suasana dari atas stage... Disaksikan 30000 orang, kami diraikan sebagai pencapai Car Fund selepas diarak memasuki stadium bersama-sama 300 orang pencapai yang lain! Perghhh makin ramai yang melakukan perubahan hidup dengan melakukan bisnes Elken dan setiap tahun melahirkan ratusan orang yang berjaya! Saya bangga menjadi Elkenian!

Kami di atas pentas.. Sempat snap beberapa foto selfie. Ahakss... Fuhhhh best gilerrrrrr!!!

Setiap genap dan ruang stadium dipenuhi dengan penoonton yang datang dari pelusuk dunia! Rangkaian kami berada di celah-celah mereka. InsyaAllah tahun depan kami mahu naik pentas bersama-sama mereka!

Betapa happening nya suasana di sini sampai meremang bulu tengkuk melihat kehebatan Winners Nite kali ini!

My hubby...

Bersama downline IzzatiShah dan leader tersayang jutawan MaelCoddy after event!!

Bersama-sama rangkaian kami yang datang memberikan sokongan.. Next year kami mahu naik stage berjemaah! Amin...

Group Bellahafiz.. One of my amazing group yang sangat happening! Tq so much guys!!! Muah!

Terharu melihat kehadiran mereka... Doakan mereka juga berjaya k! Amal, Zura, Bella, IzzatiShah, Analulu, Aisya, Ain... Love uols so much!!!

Paling terharu my family in law pun datang beri support! Sanggup beratur panjang before masuk stadium dan dari jauh mereka bersorak melihat kami di atas pentas. Tq so much Mama & Dik Mah... Doakan kami terus berjaya di Elken...T_T 



Saat yang paling dinantikan... Kemunculan penyanyi tersohor iaitu Shila Amzah!!! Perghhhh gemuruh seluruh stadium melihat Shila Amzah beraksi.

Siap berbahasa Mandarin lagi tuh! Hebat betul Shila Amzah ni. Luar biasakkkk! Dari jauh pun sudah meremang bulu roma mendengar alunan nyanyian beliau yang sungguh mantop!

Detik-detik manis kami diraikan dalam Winners Nite 2014 meninggalkan kesan mendalam buat kami. Happy, teruja, sedih, terharu semuanya ada.. Tanpa Elken, siapalah kami untuk diraikan sebegini meriah. TQ so much Elken!

Sepasang suami isteri yang sungguh luar biasa.. CCM Kak Ena dan Abg Boy. Insan yang mereview kami, menurunkan segala ilmu dan bimbingan tanpa jemu sehingga kami berjaya di Elken. Ini baru permulaan yang kecil. InsyaAllah kami akan fight lebih gigih dan hadiahkan kejayaan kami untuk mereka berdua. TQ so much upline tersayang!!



Misya : Budaya berterima kasih yang tiada di tempat lain. Only in Elken. 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...