Cukup 2020 follower, Misya nak wat segmen!=)

Salam..  Tak sangka follower saya sudah hampir mencecah 2020 orang. So far ada 2019 follower. Syukur Alhamdulillah azam tahun ni mahu capai 2000 follower sudah tercapai. Terima kasih banyak-banyak pada semua yang follow.:) Mana yang sempat saya akan follow balik ya.



So, sebagai penghargaan kepada anda yang follow saya atau pun yang masih belum follow tu, InsyaAllah cukup je 2020 orang follower, saya nak anjurkan segmen untuk anda semua..!=) Simple segment je.. But at least sebagai tanda penghargaan buat anda semua yang support my writing in this blog. Hope saya diberi kesempatan dan ruang untuk anjurkan segmen. :)



Misya : Wawasan 2020.


Comments

  1. Wah.. tahniah kak sebab dapat ramai follower. Tapi tengok kat sidebar tu macam dah kurang je satu follower

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts