expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 7, 2014

Outstation to Penang Part 1 || Pekena Nasi Kandar sambil berkursus..

Salam.. Sejak dua menjak ni saya selalu outstation luar pejabat.. Ada yang amik masa berhari-hari. Takpela demi tugas kepada negara dan rakyat. Cewah!!! So, fly ke Penang lagi sekali dengan MAS..

Seronok naik flight sebab takde orang sangat. 2 sit sebelah saya pun kosong. Tak ramai yang ambil flight ni.

Ok sampai Bayview Hotel, Georgetown Penang.. Letihnya mahu berehat..^_^

Tapi sebelum tidoq, pi pekena nasi kandar sat!! Line Clear mariii! Perghhh sedap giler beb! Ayam dia rangup sangat-sangat. Fall in love with nasi kandar buat 1st time nya! Sebab before this tak pernah suka makan nasi kandar. Tq to my driver Abg Jef yang bawa saya and my officemate makan sini.

Tugas bermula.. Mengendalikan kursus kepada peserta-pserta yang nak jadi trainer..

My boss sedang berucap sepatah 2 kata..

Almost 60 pax yang hadir. Mereka semua hadir untuk mendapatkan sijil pengiktirafan sebagai trainer. Nanti dorang akan conduct kursus untuk pengendali makanan kat luar sana. Anda pengendali makanan? Makesure dah attend kursus. Kalau tak nanti boleh kena denda RM10000/ penjara 2 tahun tau! Nak tahu lebih details boleh ke SINI.

Sesi kursus pun bermula..

Sesi penilaian presentation para peserta. Seriusnya wajah panel! Hehe berat tau job ni. Kalau salah trainer yang diiktiraf nanti habislah pengendali makanan kat luar sana tak dapat kursus yang berkesan. 


Oklah nanti saya sambung lagi k entry outstation Penang ni.. 


Misya : Tak suka exam.



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...