expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 6, 2014

Pakej Franchise Produk Harian (Elken CBP Plus)

Salam.. Wah hebatnya Elken sampaikan produk-produk biasa seperti makanan dan minuman serta barangan keperluan harian pun boleh di francaiskan dalam CBP Plus! Dah macam kedai runcit pun ada! Best betul lah Elken ni! Sentiasa memudahkan kita untuk melakukan bisnesnya. TQ Elken! So sape-sape yang tak berminat pada kecantikan dan kesihatan, tapi suka makan bolehlah ambil pakej francais FMCG ni..^_~


Apakah yang ada dalam pakej ini? Ianya merangkumi barangan keperluan harian seperti toiletries, makanan dan minuman serta tambahan produk MRT yang lain. So, walaupun ianya ada makanan but still Elken tekankan kesihatan juga penting. Setiap produk tu nampak kecil tapi sangat-sangat berkualiti! Kalau anda datang ke rumah saya, totally produk Elken!=0

Produk Elken walaupun sekadar berus gigi, tapi kualitinya memang superb. Tak caya, anda ambil berus gigi Elken dan berus gigi jenama lain, gosok kat tisu. Lihat keajaibannya! ;)) Dats why saya pemakai braces pilih berus gigi Elken.

Cepat-cepat buka francais Elken CBP Plus anda sekarang! Income bulan ke4 RM100k! Wow, camne buat tu??? Boleh klik SINI atau PM/Wasap je saya di 016-9561764. Mari kaya sebelum raya!!=)


Misya : Elkenian sejati!


1 comment :

Marou Apple Hijau said... Reply To This Comment

wow senang la nak beli makanan nanti dengan elken

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...