expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 20, 2014

Pingat kejayaan untuk franchisor CBP PLUS!!

Salam.. Wow!!! Tak sampai setahun CBP Plus dilancarkan, sudah meletop-letop di segenap Malaysia! Elken dengan berbesar hati akan menganugerahkan pingat-pingat istimewa kepada mereka-mereka yang berjaya dengan CBP Plus!!! Baiknya hati Elken ni. Dah bagi duit, nak bagi pingat lah pula!! Pingat-pingat ini akan diberikan mengikut pencapai-pencapai setiap level CBP Plus.

1st level, once anda komit sahaja join bisnes francais CBP Plus ni maka anda akan dianugerahkan pingat Believer!!

Dah ada francais takkan nak tutup kedai kan? Of course anda kena buka kedai, dan ajak 4 orang rakan yang sama-sama nak jadi business partner anda.. So anda akan dapat pingat Fighter!!! 


Wow, seterusnya dengan income RM15 selepas membantu 4 orang business partner anda, pingat Dreamer akan menjadi milik anda!!

Fuyooooo RM50k dalam tangan, business anda makin berkembang melayakkan anda mendapat pingat Empire!!!

Dengan kemeletopan CBP Plus kini, pada bulan keempat anda akan menikmati income RM100k dan Elken anugerahkan anda pingat Royale!!! Perghhhhhhhhhhhhhh...............


Apa yang anda perlu lakukan?? Bertindaklah sekarang!!!

Apa tunggu lagi? Follow saja step by step di atas dan anda akan diraikan dengan gilang-gemilang oleh Elken! Disaksikan sanak-saudara anda dan rakan-rakan tersayang ketika anda naik pentas untuk menerima pingat-pingat ini!

Event pertama meraikan pencapai pingat CBP Plus pada 8 Jun 2014 ini di Putrajaya!! Nak tahu rahsia kejayaan CBP Plus yang menenggelamkan business-business yang lain? Datang dan lihat sendiri dengan mata anda orang-orang berjaya di sana.. Boleh borrow power mereka untuk berjaya dalam biz francais CBP Plus ini!=)

4000 tiket habis terjual! Siapa nak tiket boleh roger-roger saya k! 016-9561764


Misya : Meraikan lebih 10 orang fighter.






No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...