expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 16, 2014

Puasa dan raya with Elken || Kurma + Cookies + Cake


Salam Jumaat semua.. Moga hari ni lebih baik daripada semalam..:) Sekarang bulan Rejab then Syaaban menyusul Kemudian Ramadhan pula. Lepas tu Syawal... Wah cepatnya masa berlalu. So, dah ready nak puasa dan raya tahun ni? Haaa if tak sempat nak buat biskut raya ke, kek raya ke, Elken keluarkan rangkaian produk special sempena Ramadhan dan Syawal ni! 

Kurma terenak pernah saya rasa! Walaupun belum Ramadhan tapi saya dah borong beberapa kotak sebab sedap dan mengenyangkan bila time lapar.

Saya sukakan packaging dia sebab hygiene. As a food technologist, benda ni yang wat saya lebih yakin nak makan kurma berbanding jenama lain. Elken memang sangat mementingkan kualiti dan keselamatan produknya even 1 biji kurma sekalipun!

Very nice packaging... Boleh hadiahkan pada kawan-kawan n family sekotak... 

Yang paling special, Elken keluarkan cake! Serius sangat sedap kek ni! Ada 2 jenis boleh dipilih tapi 2-2 pon sodap! hehe..

Terbaru! IG6 Cookies diinovasikan dengan kehadiran Cocoa Chip dan Raisin. Bagi budak-budak makan ni habis 1 tin! Sangat sedap dan menyihatkan sebab ada colostrum yang membantu perkembangan antibodi. Makan sambil sihat.:)

Nak order? Boleh saja.... Pilih mana 1 anda nak, tengok senarai harga di bawah dan terus sms/call/wasapp saya di 016-9561764. Kalau jauh, saya akan kurier tapi if dekat, saya terus hantarkan. :)



After 16 Ogos 2014 dah takde keluar lagi produk ni. So sape nak, cepat-cepat dapatkan! Tahun lepas sebelum raya lagi kurma dah habis! Rangkaian saya sendiri berjaya menjual lebih 150 kotak kurma! Perghhh memang meletop!

Beli pakej lebih berbaloi sebab dapat semua produk. Hadiah untuk family dan family mertua.. Selamat Berpuasa dan Berhari Raya!=)



Misya : Pastikan puasa dan raya setiap tahun bertambah baik dari tahun sebelumnya.

2 comments :

idzwa kamaruddin said... Reply To This Comment

wahhh menariksss ni!

Khairul Bariah said... Reply To This Comment

salam jumaat, bw sini
macam menarik jer, first time tgk kurma elken :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...