expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 6, 2014

Ramai ke orang join CBP Plus (Francais Elken)???

Salam. Alhamdulillah sejak saya war-warkan tentang bisnes francais Elken iaitu CBP Plus, ramai yang call, wasapp dan sms bertanya tentang peluang business tersebut. Ada tu yang jauh-jauh dari Pahang, Terengganu, Sarawak pun ada! MasyaAllah.. Ramai di luar sana memang mencari peluang sebegini untuk tambah sumber pendapatan. Luar biasa sungguh penangan CBP Plus. Tapi, mostly bertanya ramai ke yang join bisnes francais Elken ni? (Konon-konon nak psiko ler tuuu) "Tak ramai ponnn.." Dalam tempoh tak sampai 6 bulan perghhhhhhhhhh bertalu-talu orang join sampai tak terkira berapa ramai!!!

Di Sarawak..... 90 PAX yang melabur! 

Pahang...

Perak...

Sabah... 

Dan berikutnya adalah daripada kawasan Central!! Iaitu sekitar Lembah Klang! Perghhhhhhhh punyalah ramai yang nak jana income tambahan melalui bisnes francais. Kat luar sana nak buka francais bukannya murah malah berisiko tinggi! Tapi dengan CBP Plus, modalnya rendah, murah serta mudah dijalankan!! If anda tak buat sekarang takkan nak tunggu bilangan ke 5000 baru anda nak join? Masa tu ramai yang sudah berjaya dan anda baru nak bermula.. Silap-silap adik anda dah join dulu baru anda sedar! Adoi..........^_~



Itu semua adalah francais-francais di bawah group jutawan MCCM HadieJosie dan saya beruntung berada di dalam  empayar beliau!=)

Yang paling mengejutkan, bulan pertama CBP Plus dilancarkan, Kak Zarina terus berjaya close 74 set francais CBP Plus CASHHHHH!! Ya Allah hebatnya beliau!! Bukan 7, bukan 17, tapi 74!! Walawehhhhh giler lah bisnes nehh!!! 

Dan yang paling penting, rangkaian saya juga meletup-letup dengan CBP Plus! Tak tahu nak cakap camne tapi rupanya CBP Plus sangat mudah nak jalankannya berbanding CBP biasa sebelum ni. Orang nak buat duit! Bukan nak habiskan duit!! Ya Allah hai bisnes apa ni???






Cashhh RM7500!!! Only for CBP Plus!!
















Itu semua group saya di KL. Di Johor tak kurang hebatnya!! Rangkaian saya di Batu Pahat juga melakukan libasan close pakej francais CBP Plus. Bukan kawasan bandar je yang tercari-cari peluang sebegini. Di kawasan luar bandar pun mereka menanti-nanti kita tunjukkan peluang buat duit dengan Elken.





Dan saya sendiri pun melakukan closing pakej franchise saya sendiri! Ya Allah mudah giler nak buat bisnes ni! Siapa tak lakukan adalah sangat rugi! Peluang nak ada bisnes sendiri dengan modal yang murah dan cara yang mudah! Apa lagi kalau bukan CBP PLUS!!!





Fuhhhh!! Hebatnya! Luar biasanya! CBP Plus memang macam virus!! So nak kata tak ramai yang join? Tu baru sebahagian sahaja! Elken ada di seluruh dunia. Kalau nak share semua dalam ni memang tak habis 1 page! Huhu.. 

If anda nak tahu lebih lanjut tentang bisnes francais CBP Plus ni boleh ke SINI atau roger-roger je saya di sms/wasap/call 0169561764. Boleh terus set appoinment, kita gerak untuk income puasa dan raya tak lama lagiiiiiiiii!!!


Misya : Ada cara cepat, kenapa nak lambat?








3 comments :

levi said... Reply To This Comment

bisnes ni perlu ad produk sndri k?

muhamad azim said... Reply To This Comment

duk mane ye?? whatapp sye plz..01116308116

Zaim Zamri said... Reply To This Comment

Assalamualaikum.. jutawan �� boleh saya tahu.. ape cara yang membolehkan saya sebagai seorang pelajar kolej.. mencari 4 org menggunakan cbp plus, selain daripada rakan saya yang hanya mahu tengok saya berjaya dahulu..?

email: zaimzamri97@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...