expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 29, 2014

Restoran Nelayan Masjid Putra || Masak Lemak Cili Api terbaekkk!!

Salam... Siapa kat sini suka masakan kampung pure punya? Mesti ramai yang suka especially penggemar-penggemar masak lomak cili api tu, meh la ke Restoran Nelayan di food court Masjid Putra, Putrajaya. Sebelum ni restoran ni hanya leh gi di Seremban je. Now dah buka kat Putrajaya memang best giler! Sejak kahwin, family husband saya perkenalkan restoran ni terus jatuh cinta. Sebab lauk dia especially masak lemak cili api memang marvelous!!!

Kalau anda ke food court Masjid Putra ni, turun je escalator masuk dalam bangunan then belok ke kiri terus je... Kedai ni no. 2 paling hujung sekali sebelah Cool Blog.

Lauk wajib saya ambil haruslah masak lomak cili api dan sambal petai. Perghh serius tangkap leleh kalau makan kat sini. Sangat-sangat sedap tau lauk-lauk dia. Berbaloi dengan harga..

Jangan lupa order air. Karang sodap sangat sampai tercekik plak makan. hehe..

My hubby penggemar pedas.. Memang tempat feveret dia. At least kalau anda datang ke Putrajaya, nak makan masakan kampung boleh lah datang sini. Pasti takkan menyesal punya!:)



Misya : Belajar masakan kampung.


2 comments :

Mar Mansor said... Reply To This Comment

suka jugak lomak cili api tp biasanya versi tak berbisa sangat..tak tahan pedas..

tiey smilez said... Reply To This Comment

Thanks for the info sis. Mane tau kalau dah ade kat Putrajaya boleh la try masakan kat sini. Nampak sodap je. hihi :)

Tiey klik iklan nuff Lactacyd sis. Jemput singgah blog kita http://tieysmilez.blogspot.com/2014/05/nasi-ayam-penyet-ria.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...