expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 16, 2014

Saya bukan tempat untuk menjadi model!

Salam.. Aduiii.. Tak tahu nak cakap camne lagi.. Almost every week saya akan dapat mesej/wasapp/ call dari stranger untuk jadi model. Kalau nak tanya about produk/bisnes Elken tu takpelah juga. Hehe.. Tapi bila kerap sangat yang contact saya semata-mata nak suruh saya bagi job modelling/ nak belajar jadi model, minta maaf sangat-sangat, saya tak terlibat langsung dalam hal tersebut. 

Saya sendiri jadi model sebelum ni pun hanya hobi sahaja. Ada sedikit rezeki saya di situ maka dapatlah beberapa job tapi takdelah kencang atau hot mana.. Hanya suka-suka.. Apa saya pos dalam blog just untuk sharing hobi saya. Bukannya untuk offer anda jadi model/ nak bagi anda modelling job. Ada tu mesej saya dengan perkataan agak kasar pun ada.. Amboi, belum jadi model tapi attitude...? Artis popular pun tak camtu tau... Huhu...


Saya tak salahkan mereka bertanya tapi bagi saya, bacalah entry saya tu sampai habis. Ni nampak je no.tel terus hantar mesej.. Please JANGAN MALAS MEMBACA! Pernah juga saya suarakan benda ni dalam entry INIIf anda nak offer job kat saya takpe juga.. Atau nak join bisnes ok juga. Nak minta modelling job, minta maaf ya, saya bukan orang atau tempatnya..:)



Misya : Suka asah bakat.



3 comments :

Zara Nurhaidah said... Reply To This Comment

timbul masalah bila baca xabis .. muehehe

Cik Anis said... Reply To This Comment

BW sini ^^

Dhia Johary said... Reply To This Comment

Laa,... ni kesan kalau expose number kat public kan? sy ade juga letak number for business, but strictly no calls and texts..whatsapp only,..sbb tak guna simkad tu pon,.. guna number je,.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...