expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 29, 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Saya antara yang dah lama follow Eraz. Entry karangan Eraz semuanya simple dan mudah dibaca. Tak terlalu sarat. Antara blogger yang agak femes dan rajin update entry. Cuma dari segi susun atur mungkin boleh ditambah baik dengan meletakkan border atau apa-apa supaya bagi nampak lebih kemas. Apa-apa pun saya respect Eraz sebab ada personaliti tersendiri dalam berblogging.:)

Keistimewaan blog sendiri - 
Nothing special kot. hehe.. Maybe saya rasa blog saya ni warna-warni isi entri-entrinya. Macam-macam ada! Nak tahu tentang beauty, career, business, kesihatan, percutian, kisah family & frens, semuanya ada. So pembaca boleh dapat apa saja info melalui blog saya. InsyaAllah harap dapat membantu sesiapa saja di luar sana yang perlukan apa-apa info.:) 

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..



Misya : Setiap orang ada keistimewaan tersendiri.

5 comments :

Delimasari said... Reply To This Comment

nak cub join segmen ni

Fadzi Razak said... Reply To This Comment

hai cik misya, dari segmen yang sama

http://fadzirazak.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

julia jamaludin said... Reply To This Comment

singgah tinjau-tinjau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

Flawless Sakura said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama ^^
good luckkk :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...