expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, May 29, 2014

The Katerina Hotel Batu Pahat || Apa pendapat saya?

Salam.. Haa kalau singgah ke Batu Pahat, Johor boleh lah stay di The Katerina Hotel. Rate nya agak tinggi sebab bertaraf 4 bintang. Sebab saya try cari hotel lain semuanya full maka terpaksa juga memilih hotel ini. Kalau 4 stars for sure semuanya terbaik kan? Jom zoom...!

Perghh masuk-masuk je bilik, wow sangat cantik biliknya..! 

Sangat bersih dan kemas. Cuma dari segi lighting agak suram walaupun semua lampu terpasang. Nak bagi efek romantik-romantik gitu....

Bilik air haruslah ada bath tub! Besar dan bersih!

Toiletries semuanya berlambangkan The Katerina Hotel.. Memang superb!=)

Siap ada selipar disediakan.. Kaki ku kecil maka biarkan saja..



So sape-sape yang berminat nak stay sini boleh lah klik SINI untuk booking atau call terus ke nombor dalam gambar kat atas. 


Saya tak dapat explore lebih details hotel ni sebab saya sampai pun dah lewat malam. Esok paginya kena shoot ke JB jumpa business partner. Hotel ni best dan sangat selesa cuma ratenya agak tinggi. Lebih RM200 per night. If stay 1 night ok lagilah. Untuk bermalam-malam, tak berbaloi dengan bajet walaupun semuanya tip top.



Misya : Hias bilik tidur berkonsepkan hotel.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...