expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, May 14, 2014

Wordless Wednesday : Banyak MLM mahu mencuri hatiku tapi Elken tetap di hatiku..

Salam.. Di luar sana banyak company MLM tumbuh macam cendawan. Yang menipu tak usah cakap ler. Tapi ada lagi tu yang sanggup invest puluh-puluh ribu join juga! Sebab company tu baru setahun jagung. Kena join cepat-cepat supaya leh jadi orang atas dan cepat kaya! Adoiiii.... Lepas tu terkena, dan melingkup, "MLM" gak di salahkannya! Walhal salah sendiri, ikut nafsu nak cepat kaya tapi tak mahu usaha, meh terjah je. Duk diam-diam dapat duit katanya! Yang jual topup, yang jual simkad, yang jual produk makanan, yang jual minyak wangi, yang jual tayar, tilam, alat senaman, dan yang jual.. alamak aiiii semuanya nak di MLM kan! Yang terang-terang lagi bersuluh sudah berjaya lahirkan ramai insan berjaya, tak dinampaknya! Sengaja wujudkan fikiran negatif. Itulah manusia... Kerana nak cepat kaya, senang-senang je kena naya.. Orang dah kata, tapi tak percaya...!


Alhamdulillah Elken bukan macam tu. Terbukti di SINI, Elken serius dalam membina empayar MLM yang bersih dan telus. Bertaraf ISO dan diiktiraf badan-badan dunia sehinggakan ramai giler yang nak join mahu sama-sama berjaya di Elken. Kalau anda biasa-biasa seperti saya, mungkin tak peduli. Tapi kalau anda hebat di luar sana, seorang CEO/pangkat tinggi/berstatus macam-macam, baik fikirkan kenapa orang yang hebat-hebat sekarang ramai dah sertai Elken. Paling terdekat adalah leader saya sendiri. Bekas businessman.. Ada 3 syarikat besar untung RM100k sebulan TAPI...... Kini full time di Elken dan 2 tahun. Tutup semua company dan fokus biz Elken. Jutawan ke 92 MCCM Ismail & Khadijah... WHY??? WHY??? WHY??? SEBAB itu yang anda kena cari di Elken.. Elken ada sesuatu... Sesuatu yang semua orang tercari-cari.. :)




Misya : Sudah bertemu apa dicari.

2 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

semoga terus berjaya bersama ELKEN...

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahid u bila lagi dear? Lets join us..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...