expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 13, 2014

Alhamdulillah berjaya lahirkan superstar Ustaz Afiezan income RM21000 dengan CBP Plus!!!

Salam semua.. Ya Allah niat saya dan suami mahu membantu orang berjaya menambah pendapatan dan mengubah kehidupan mereka didengari oleh Allah swt.. Bulan lepas, salah satu rangkaian kami berjaya melahirkan seorang superstar CBP Plus!! Tahu apakah itu CBP Plus? Tak tahu sila baca SINI. Selama setahun saya wat CBP biasa agak sukar nak lahirkan orang income besar. Tapi lepas CBP Plus dilancarkan, berdesup-desup orang join sebab inilah peluang yang dinanti-nantikan oleh semua orang rupa-rupanya!!

Siapakah beliau? Berkhidmat di Inspen Putrajaya, dan bergelar seorang Ustaz (mengajar mengaji). Pernah join macam-macam bisnes sebelum ni tapi tak berjaya seperti Hai-O, COsway, Phytoscience dan sebagainya yang kelihatan hebat di luar sana tapi akhirnya beliau menanggung hutang hampir RM150k! Nampak saja peluang CBP Plus yang pada mulanya agak ragu-ragu sebab dah join pelbagai bisnes tapi beliau tertarik dengan sistem, budaya, marketing plan, produk dan kekukuhan syarikat maka beliau pun berazam untuk mencuba. Bermodalkan RM7500 sebagai lesen untuk membuka francais CBP Plus, beliau tak tunggu lama terus share dengan kawan-kawan dan stranger sehingga close hampir 50 francais baru! Perghhhhhhhh inilah fighter kami Ustaz Afiezan!!!!

Bulan pertama join terus close hampir 50 set CBP Plus! Sharing tanpa henti, Ustaz Afiezan bertekad mahu memecahkan rekod peribadi beliau yang tak pernah lagi pegang income 5 angka sebulan setelah bertahun-tahun kerja makan gaji.



Sangat-sangat rajin orangnya. Tiada orang malas duduk diam-diam dapat duit dan berjaya di dunia. 

Yang paling hebat, hanya melalui fon saja Ustaz mendapat bisnes partner CBP Plus!!! Perghh aura tak tahan...


Akhirnya........... Ustaz Afiezan bergelar superstar CBP Plus dengan income RM21 381.45!!! Perghhhhh target asal CBP Plus ni 1st month RM8500 tapi Ustaz ni buat lebih dapat lebih dari yang dijangkakan! Tahniah Ustaz.... Bakal mendapat cahaya mata sulong beberapa bulan saja lagi. Rezeki anak..

Tahniah kepada direct leader Ustaz Afiezan, iaitu RSM Hafiz Hobit! Melalui CBP Plus, lebih ramai orang berjaya dilahirkan setiap bulan. Hafiz Hobit sendiri pun mencapai income RM8k juga pada bulan yang sama! Dah macam kilang menghasilkan orang  berjaya. terpampang wajah Ustaz Afiezan dalam banner besar! Tahniah Ustaz! Hafiz Hobit juga berjaya melahirkan seorang lagi superstar iaitu fighter Radzi dengan income RM8k melalui CBP Plus! Ya Allah hebatnya mereka ni. Tahniah!





Kejayaan Ustaz Afiezan menjadi inspirasi buat semua Elkenian dan fighter-fighter CBP Plus. Tiada yang mustahil selagi kita mahu! Seorang ustaz je pun boleh lakukan bisnes ni. Sangat-sangat mudah. Tak perlu menjual dan tak perlu nak menaja. Best giler!

Ustaz berkongsi kisah kejayaan dengan fighter-fighter CBP Plus yang lain. Hebat Ustaz!



Tahniah Ustaz Afiezan!!! Teruskan perjuangan mahu membantu golongan susah dan memajukan ekonomi orang Melayu khususnya... Baru sahaja bermula bulan kedua sudah beratur mahu sertai beliau. Ya Allah hebat betul Ustaz Afiezan ni!



Saya dan suami sangat-sangat berbangga dengan kejayaan Ustaz Afiezan. Terharu bila kedengaran ucapan terima kasih daripada Ustaz Afiezan yang dahulunya biasa-biasa saja tapi kini luar biasa dengan CBP Plus. Melahirkan orang berjaya lebih nikmat rasanya sebenarnya.^__^ Yang penting kami dapat melahirkan Ustaz Afiezan dan membimbing bagaimana mahu mengubah kehidupan beliau. Tahniah juga buat leader-leader ustaz Afiezan - Hafiz Hobit, Jeli dan BellaHafiz.. Tak lupa buat our senior leader CCM Enaboy dan MCCM MaelCoddy yang membantu mencorakkan rangkaian kami. Bukan kejayaan kami yang penting tapi kejayaan ramai orang di dalam rangkaian kami. Build you to build others! Dont go for money, go for success. Who success? Business partner success! Oh yes!! Proud of you Ustaz Afiezan and big congratulations to you and your lovely wife!=)


Anda komit mahu dibantu, kami serius akan membantu!

Mahu sertai kami? Klik SINI atau pm/wasap terus ke 016-9561764. See you at the top!=)

Misya : Bukan bisnes mengkayakan orang atas.





No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...