expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, June 3, 2014

Budak perempuan pembuli dan kaki pukul dijejaki!

Salam. Aduhai zaman sekarang ni macam-macam hal. Kalau dulu budak lelaki yang suka buli-membuli ni. But now yang perempuan pun sama naik! Meroyan ke apa? Kesian parent dorang... Anak yang disangka ke sekolah menuntut ilmu supaya dapat masuk U n dah besar dapat kerja bagus-bagus, buat perkara tak senonoh di sebaliknya... Membuli dan memukul. Buatnya mangsa terbunuh atau cedera hingga koma ke, tak pasal-pasal lain kes jadinya. Ya Allah hai.. If anda kenal atau pernah terserempak mereka ni mungkin boleh membantu menjejaki mereka.. 


Tak tahu apa masalah dorang. Kelihatan sungguh seronok melakukan perbuatan keji ni. Moga diberi hidayah dan insaf.. Bukan apa, esok lusa dorang pun akan ada anak sendiri. Kalau tak jadi mangsa, anak sendiri yang mungkin terlibat dengan benda-benda camni. Minta-minta dijauhkan... 


Misya : Pernah dibuli masa sekolah rendah.

6 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

sebagai pengajaran bagi mereka2 yang lain...

Farah Arina said... Reply To This Comment

macam macam dah sekarang ni

Mohd Lokman Bin Ramli said... Reply To This Comment

ganas perempuan zaman sekarang

Mime MF said... Reply To This Comment

ntah pape budak2 skrg..haihhh makin menjadi2..mcm bangga diri pun ada boleh buli org...

Jia Rizaira said... Reply To This Comment

Apalah nak jd dgn bebudak skrg ni. Mak bapak elok hantar pergi sekolah cari ilmu dia bergaduh pula....rasanya nak kena letak polis kat sekolah lepas ni. bg takut skit kat bebudak sekolah...

Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio

tiey smilez said... Reply To This Comment

Entahla, nak jadi gangster konon. Budak2 zaman sekarang camni lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...