expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, June 11, 2014

Langkawi Family Day #1 || Lapar di malam pertama di Langkawi...

Salam.. Ingat lagi entry saya terlepas flight ke Langkawi tu? Boleh baca SINI. So entry kali ni kisah 1st nite saya and family di Langkawi.. Kami sampai Langkawi malam hari. So perut memasing kelaparan maka mencari lah kedai-kedai makan untuk mengenyangkan perut. Di area Kuah ni tak banyak kedai masih dibuka walaupun jam baru sahaja menunjukkan 10.30 malam. Jadi makan jela apa yang ada..

Ni keje my adik. Suka benda-benda sejuk walaupun hari sudah malam.

Ada seafood fresh! Tapi sebab hari dah malam, kurang selera nak makan seafood.


Tunggu makanan sampai..

Tak tahu la pa benda nya tu.. Kerja my adik juga.. Huhu..

Inilah tempat penginapan kami, Amara Guest House. Malam pertama tidur di sini kelakar je rasa.. Nak tahu apa yang menarik tentang tempat ni? Boleh baca SINI


My hubby menyewa Toyota Innova untuk kegunaan kami sefamily. Oklah untuk 4 hari sewa RM400. Boleh muat 1 family dan barang-barang kami. Nak tahu kami ke mana? Tunggu.............



Misya : Giler shopping di Langkawi!

1 comment :

Nur Madihah said... Reply To This Comment

pegi mana? pergi pekan beli coklat kut XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...