Outstation seminggu fly to Kota Kinabalu, Sabah..

Salam semua.. Outstation again... Atas tugas rasmi terpaksa berjauhan dari suami tercinta untuk 4 hari. Yang tak bestnya bila saya balik suami pula akan outstation juga 3 hari so total 7 hari kami berjauhan akibat tuntutan kerja. Takpe, sudah menjadi tugas dan tanggungjawab terpaksa lah berkorban. Ala 7 hari je pon! Huhu.... Makin jauh ni makin rindu gitewww...;)


Kali ni ke Kota Kinabalu Sabah pula.... Asyik travel je tahun ni.. Dulu masa kecik teringin nak naik kapal terbang, now hampir tiap bulan fly ke sana ke mari. Huhu... Alhamdulillah impian tercapai. Sebab tu adik-adik kat luar tu belajar bersungguh-sungguh okeys. Leh dapat kerja bagus. Kalau wat business, wat lah sehabis baik. InsyaAllah apa kita nak pasti dapat..


Tunggu next entry apa saya wat di KK Sabah ni. Tahun lepas dah datang sebab tengok pentauliahan my adik dalam Palapes di UMS, tahun ni datang lagi. Sangat best di sini ba....:)



Misya : Borong brooch.




Comments

  1. salam singgah..irra new blogger http://irrayyanjourney.blogspot.com/
    saya pegi sabah sekali masa lawatan kolej..memang best..

    ReplyDelete
  2. nk g jgk..sabah je xpernh jejak lg..

    ReplyDelete
  3. Selamat Bekerja Cik Misya

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

    ReplyDelete
  4. Teringin jugak nak selalu travel macam sis

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts