expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 13, 2014

Outstation seminggu fly to Kota Kinabalu, Sabah..

Salam semua.. Outstation again... Atas tugas rasmi terpaksa berjauhan dari suami tercinta untuk 4 hari. Yang tak bestnya bila saya balik suami pula akan outstation juga 3 hari so total 7 hari kami berjauhan akibat tuntutan kerja. Takpe, sudah menjadi tugas dan tanggungjawab terpaksa lah berkorban. Ala 7 hari je pon! Huhu.... Makin jauh ni makin rindu gitewww...;)


Kali ni ke Kota Kinabalu Sabah pula.... Asyik travel je tahun ni.. Dulu masa kecik teringin nak naik kapal terbang, now hampir tiap bulan fly ke sana ke mari. Huhu... Alhamdulillah impian tercapai. Sebab tu adik-adik kat luar tu belajar bersungguh-sungguh okeys. Leh dapat kerja bagus. Kalau wat business, wat lah sehabis baik. InsyaAllah apa kita nak pasti dapat..


Tunggu next entry apa saya wat di KK Sabah ni. Tahun lepas dah datang sebab tengok pentauliahan my adik dalam Palapes di UMS, tahun ni datang lagi. Sangat best di sini ba....:)



Misya : Borong brooch.




7 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

selamat bekerja Cik Misya...

nuirra said... Reply To This Comment

salam singgah..irra new blogger http://irrayyanjourney.blogspot.com/
saya pegi sabah sekali masa lawatan kolej..memang best..

Delimasari said... Reply To This Comment

lama x pegi Sabah

Norhasniza Khalid said... Reply To This Comment

Mama singgah

shalimar yusof said... Reply To This Comment

nk g jgk..sabah je xpernh jejak lg..

Apabila Hati Terbuka said... Reply To This Comment

Selamat Bekerja Cik Misya

http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/maniscouture-in-action.html

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Teringin jugak nak selalu travel macam sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...