expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 1, 2014

Lets try Aiskrim Goreng Nestle...

Salam.. Haaa nanti nak buka puasa tu mungkin entry ini boleh memberikan anda idea. hehe.. Hari tu saya jalan-jalan kat shopping mall ternampak la aiskrim goreng segera keluaran Nestle ni.. Nampak sodap! So apa lagi, rembat sekotak. Mahu try di rumah sebab memang dah lama saya nak makan aiskrim goreng ni. Asyik tak dapat je if keluar ke mana-mana.



Inilah rupa bentuk aiskrim goreng Nestle ni. Goreng selama 8 saat sahaja dah kuning camni. 

Lepas dikoyak, aiskrim di dalamnya sudah cair.. Rasanya? Sedap juga. Sebagai desert memang sesuai aiskrim goreng ni. Selamat mencuba..:)



Misya : Aiskrim perisa vanilla terbaik!

4 comments :

permatabiru said... Reply To This Comment

dah dua org kawan post aiskrim goreng..mcm nk kna mencuba ja..

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ice cream goreng nyum nyum...

mOoN IzzaN said... Reply To This Comment

haaaaa.. dah lama teringin..bila nak dapat pun xtau.. huhuhu...

MG schmidt said... Reply To This Comment

sedap!
tp ekrem cair kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...