expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 1, 2014

Raya nak pakai Peplum atau Mempelam??

Salam semua.. Haaa bila start puasa, of course para wanita di luar sana sudah memikirkan apakah baju raya tahun ni rite? Since last year, design kurung moden ala-ala kebaya Saloma dipanggil Peplum menjadi fenomena pilihan para gadis dan wanita menggayakannya di pagi raya mahupun hari-hari biasa. Sebab design peplum ni nampak elegan dan eksklusif. Pemakainya kelihatan lebih berkeyakinan tatkala berjalan sambil mengenakan peplum. Betul tak? TAPI kalau peplum tu dah jadi macam mempelam - sempit, sendat, ketat, lemak berbonjol-bonjol, erm baik lupakanlah... Jangan mendedahkan keaiban diri!


Anda ada pilihan!!! Tapi mengapa terus jadi begini?!



Penyelesaiannya?? 

Hadiahkan sepasang pakaian DX Verve dalam untuk diri sendiri sempena Raya tahun ni supaya anda boleh bergaya di hari raya tanpa mendedahkan keaiban diri! Mungkin anda tak perasan lemak-lemak yang terbonjol tapi percayalah saya sebagai wanita selalu perhatikan terlalu ramai wanita buat tak endah tentang lemak-lemak mereka. Sampai saya sendiri naik segan memandang apetah lagi bila kaum Adam yang memandang? Yang free-hair takpe lagi ni yang bertudung, please tutup dan kikis lemak-lemak tu dengan cara paling selesa dan selamat. Dan yang paling penting Peplum anda tak jadi macam mempelam!=)




Cegah sebelum terlambat!


Kat mana nak dapat DX Verve ni? Boleh saja contact saya di 016-9561764...:)


Misya : Ada 4 pasang.



1 comment :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ha ha ha...kalau mempelam memang takkan pakai lah...better cari baju yang lebih bersesuaian...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...