expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, July 11, 2014

Selfie wajah pelik guna loytape!

Salam.. Alamak ai.. Sekarang ni memang musim orang ber selfie. Amik gambar sendiri then blast dalam instagram/fb. Dan kebiasaannya selfie mesti nak muka cute-cute / comel-comel / bajet cun gitu. Tapi lainla pula dengan segolongan manusia yang terlebih kreatif berselfie sampai sanggup menghodohkan diri sendiri. Kira selfie kontra yang lain daripada yang biasa. Lihatlah wajah pelik hasil daripada menggunakan selofan tape pada wajah. Menakutkan pun ada! Huhu just sharing...







Tak tahu la apa tujuannya... Maybe saja nak puaskan hati sendiri / nak ajuk orang-orang yang suka selfie.. Nak cabut balik loytape tu mesti sakit tu! Melekat-lekat bulu roma. Ahakss.. Ragam manusia memang macam-macam.


Misya : Nampak tembam bila selfie.

12 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

kegilaan apakah ini???

Eiqa Almond said... Reply To This Comment

hahhahaaa
dulu pernah buat cenggini..
masa nak tarik balik tuu..
Pehh, x payah cakapp..
sakitt ooo..
keluar jugak la airmata

Muhammad Taufiq said... Reply To This Comment

hahaha :D

Iola said... Reply To This Comment

ya Allah huuu pelik pelik :(

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

gika diorg nih

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

gila diorg nih

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

tahniah
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/peserta-bertuah-untuk-segmen-24-jam.html?m=1

Montana said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahid


hahahahahah

Mar Mansor said... Reply To This Comment

pelik2..dunia2..haihh..ini macam pon ada..

Montana said... Reply To This Comment

Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-)

Cik Yaya said... Reply To This Comment

hahaha..tp mmg pelik dan tak sakit ke??

fadhil eda said... Reply To This Comment

hahaha..kelakar sungguh..bw, eda singgah dan follow sini, klik iklan sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...