Selfie wajah pelik guna loytape!

Salam.. Alamak ai.. Sekarang ni memang musim orang ber selfie. Amik gambar sendiri then blast dalam instagram/fb. Dan kebiasaannya selfie mesti nak muka cute-cute / comel-comel / bajet cun gitu. Tapi lainla pula dengan segolongan manusia yang terlebih kreatif berselfie sampai sanggup menghodohkan diri sendiri. Kira selfie kontra yang lain daripada yang biasa. Lihatlah wajah pelik hasil daripada menggunakan selofan tape pada wajah. Menakutkan pun ada! Huhu just sharing...







Tak tahu la apa tujuannya... Maybe saja nak puaskan hati sendiri / nak ajuk orang-orang yang suka selfie.. Nak cabut balik loytape tu mesti sakit tu! Melekat-lekat bulu roma. Ahakss.. Ragam manusia memang macam-macam.


Misya : Nampak tembam bila selfie.

Comments

  1. hahhahaaa
    dulu pernah buat cenggini..
    masa nak tarik balik tuu..
    Pehh, x payah cakapp..
    sakitt ooo..
    keluar jugak la airmata

    ReplyDelete
  2. ya Allah huuu pelik pelik :(

    ReplyDelete
  3. tahniah
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/peserta-bertuah-untuk-segmen-24-jam.html?m=1

    ReplyDelete
  4. pelik2..dunia2..haihh..ini macam pon ada..

    ReplyDelete
  5. Salam ramadhan ke 18 diucapkan.. saja ja blogwalking dari blog MiaLiana, harap anda lebih success dan teruskan share di blog ini untuk tatapan semua ya ;-) baju raya beli dah ka hehehe ;-)

    ReplyDelete
  6. hahaha..tp mmg pelik dan tak sakit ke??

    ReplyDelete
  7. hahaha..kelakar sungguh..bw, eda singgah dan follow sini, klik iklan sekali

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts