Wajah cute si kucing bila selfie!

Salam.. Jom ringankan otak jap petang-petang isnin ni melihat keletah si comel a.k.a kucing yang sebok nak berselfie macam manusia! Ahaks... Kelakar la... Kucing ni macam 1 terapi buat para penggemarnya. Ada tu perangai dah macam manusia. Haisshh geram dengan haiwan berbulu yang sangat cute ni. Ingat manusia je ke boleh selfie, dorang pun nak selfie jugak tau!;))














Cute kan? Geram pon ada tengok dorang ni. Pandai tuan-tuan dorang snap gamba ala-ala kucing tu selfie. Huhu.. 


Misya : Miss my cat, Ciko.

Comments

  1. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. Uinaa.. Mengalahkan Cik Oren yang tak berapa sangat nak selfie bagai. Hihi

    ReplyDelete
  3. alololoo..
    geram ngat aihh tengok..hahaa

    ReplyDelete
  4. comelnye hahahaha XD
    kucing lg terer selfie haihhhhh :D

    ReplyDelete
  5. comel2..btw bw dari segmen mia liana http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hahahahahah...Kucing pun selfie hahahahahaha...

    ReplyDelete
  7. jalan2 blogwalking dr segmen URL Blog #6 Mialiana... n follow sini... :D comelnya miau..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts