expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, July 7, 2014

Wajah cute si kucing bila selfie!

Salam.. Jom ringankan otak jap petang-petang isnin ni melihat keletah si comel a.k.a kucing yang sebok nak berselfie macam manusia! Ahaks... Kelakar la... Kucing ni macam 1 terapi buat para penggemarnya. Ada tu perangai dah macam manusia. Haisshh geram dengan haiwan berbulu yang sangat cute ni. Ingat manusia je ke boleh selfie, dorang pun nak selfie jugak tau!;))














Cute kan? Geram pon ada tengok dorang ni. Pandai tuan-tuan dorang snap gamba ala-ala kucing tu selfie. Huhu.. 


Misya : Miss my cat, Ciko.

8 comments :

MyCherita said... Reply To This Comment

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Segmen Nak URL Blog #6 by Mialiana.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

Rina Zaidi said... Reply To This Comment

Uinaa.. Mengalahkan Cik Oren yang tak berapa sangat nak selfie bagai. Hihi

Farah Arina said... Reply To This Comment

ya allah, comelnyaaa :D

mirza syazwina said... Reply To This Comment

alololoo..
geram ngat aihh tengok..hahaa

tsumiki hajira said... Reply To This Comment

comelnye hahahaha XD
kucing lg terer selfie haihhhhh :D

shahida rahim said... Reply To This Comment

comel2..btw bw dari segmen mia liana http://nuyushahidarahim.blogspot.com/

Montana said... Reply To This Comment

hahahahahah...Kucing pun selfie hahahahahaha...

NurQaseh Hafizah said... Reply To This Comment

jalan2 blogwalking dr segmen URL Blog #6 Mialiana... n follow sini... :D comelnya miau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...