Aidilfitri pertama sebagai isteri..^_^

Salam semua.. Yuhuu dah lama tak bersua dalam entry baru ya! Maaf la sesangat sebab saya terlampau busy... Yeahhh dah raya! Huhu... 1st entry hari ni, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin buat semua sahabat-sahabat blogger.. If ada tersalah bahasa ke kan.. Huhu.. Walaupun agak terlewat tapi raya kan sebulan!;) Tapi apa-apa pun tahun ni sangat special bagi saya sebab 1st time menyambut Aidilfitri sebagai seorang isteri... Dan yang paling best bertambah 1 lagi family iaitu keluarga mertua. Syukur Alhamdulillah sebulan berpuasa dapat juga menyambut Syawal dengan meriah. Nantikan entry-entry Raya seterusnya dari saya ya!:)


1st raya di kampung atuk dan nenek belah family mertua... Pinky theme...T_T

Apa lagi, selfie ckit! Hehe....

Selfie with hubby di Hari Raya.. Alhamdulillah we are happy together...^^



Misya : Mohon keampunan dari Allah swt.

Comments

  1. sweetnyerr akakkk.. Selamat Hari Raya akakk :)

    ReplyDelete
  2. semoga next year akan beraya dengan baby pula ye.. :)

    ReplyDelete
  3. semestinya meriah dan berharga raya kali ni kn.
    tahniah.
    selamat hari raya jugak dari shark :)

    ReplyDelete
  4. sama lah kita..:) selamat hari raya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts