expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 27, 2014

G Six Hotel Sitiawan, Perak || Apa pendapat saya?

Erm dah lama tak story tentang hotel/penginapan yang pernah saya stay. Baru-baru ni beraya di Sitiawan, Perak rumah my uncle. Bermalam 1 malam di Hotel G Six. Asalnya nama hotel ni Crystal. Kalau cari dalam waze G Six memang tak jumpa. Search Crystal Hotel baru jumpa. Apa yang best hotel ni?

Hotel ni 2 tingkat je. So lif tak diperlukan.

1 malam RM120++ camtu. Agak mahal juga. Maybe sebab kami datang weekend. Time raya plak tu kan..

TV pasti ada.. Cuma saya kurang berkenan bilik air nya kalau tak on kipas pasti ada bau-bau yang kurang enak.

Kat luar disediakan air panas.. 

Dont worry if nak iron baju.. Kemudahan iron disediakan.

Tadi bilik berdua. Ni bilik family. Besar babe! Sebab ni ala-ala suite VIP. Siap ada jakuzi lagi tu. Tak sangka bajet hotel camni pun ada bilik gini.

Peace yo! Ready for check out! 

Info lanjut tentang hotel ni boleh klik SINI.



Misya : Shopping di Lumut.


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...