expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 20, 2014

Kek Hari Mati?

Salam.. Kalau anda dihadiahkan kek sebegini semasa Hari Lahir anda, apa agaknya respon anda? Huhu..


Kalau kena silap orang yang sensitif dan tak open minded, silap-silap kena pelempang kat orang yang bagi kek camni. Haha.. Ini macam bukan nak raikan Hari Lahir tapi Hari Mati. Ahaks.. Tapi ada baiknya sebab yela, bila umur bertambah tanda semakin dekat usia dengan kematian. Semua orang akan mati juga nanti right? Jadikan iktibar supaya umur yang baru ni kita jadi lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya...


Kredit untuk Sukan Star TV


Misya : My birthday dah tak lama lagi.

6 comments :

Ct Noraishah said... Reply To This Comment

betul juga.. semakin bertambah usia kita semakin kita menghampiri kematian. Lagipun mana mungkin kita akan berkurangan usia pula heheh

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ini adalah peringatan buat semua...

Asmar Arafad said... Reply To This Comment

Suka bertukar sedih lah kalau dapat kek cer ginie

munirah rahman said... Reply To This Comment

wah takutnye..hehe

Iola said... Reply To This Comment

nice hehe

Norhasniza Khalid said... Reply To This Comment

kreatif, sebagai peringatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...