Kek Hari Mati?

Salam.. Kalau anda dihadiahkan kek sebegini semasa Hari Lahir anda, apa agaknya respon anda? Huhu..


Kalau kena silap orang yang sensitif dan tak open minded, silap-silap kena pelempang kat orang yang bagi kek camni. Haha.. Ini macam bukan nak raikan Hari Lahir tapi Hari Mati. Ahaks.. Tapi ada baiknya sebab yela, bila umur bertambah tanda semakin dekat usia dengan kematian. Semua orang akan mati juga nanti right? Jadikan iktibar supaya umur yang baru ni kita jadi lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya...


Kredit untuk Sukan Star TV


Misya : My birthday dah tak lama lagi.

Comments

  1. betul juga.. semakin bertambah usia kita semakin kita menghampiri kematian. Lagipun mana mungkin kita akan berkurangan usia pula heheh

    ReplyDelete
  2. Suka bertukar sedih lah kalau dapat kek cer ginie

    ReplyDelete
  3. kreatif, sebagai peringatan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts