expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 8, 2014

Kena catwalk on stage? Contestant pakaian raya tercantik!

Salam.. Huhu baru-baru ni sambut raya dengan biz partners kat Elken, tetiba terpilih untuk tercalon dalam pertandingan pakaian raya tercantik. Adoi dah lama tak kena benda-benda gini. Maka naiklah stage untuk menggayakan pakaian memasing. Yang paling best kena catwalk tapi bukan catwalk biasa-biasa. Kena berlakon konon-konon catwalk camne nak bersalam mohon maaf depan mak ayah! Adoi.... Kalau suh catwalk ala-ala model muslimah tu memang takda hal. Huhu tapi sebab kena sporting, buat sajalah. Saja mahu enjoy-enjoy..

Semua yang tercalon.. Cun-cun semuanya..=) Pemenangnya Baba Maembong yang tudung hijau kuning tu. Awek Chef Rizz (anak Chef Wan) tuuu...;)


Walaupun tak menang tetap dapat hadiah saguhati.. Elmarino Blanc, the best collagen drink 4eva! Sponsored by jutawan Elken...


Nak tengok betapa happeningnya majlis raya ni, boleh terjah SINI. Syoknya raya with Elken!=)

Misya : Lama tak pakai high heels.


3 comments :

Noura Qifays said... Reply To This Comment

woww..npe x amek gma personal kak...msti keba boommm... hehehe

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ha ah, lama dah kann cik misya tak catwalk? ^_*

Ahmad Zu Mal Md Rayi said... Reply To This Comment

Wah, meriahnya sambutan raya orang Elken ek ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...