expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 4, 2014

Lawak! Koleksi foto throwback terbaik!

Salam.. Aduhai Raya kali ni macam-macam benda menarik berlaku. Antaranya ialah koleksi gambar-gambar tahun sebelum-sebelum ni compare dengan gambar terkini. Idea kreatif daripada page Sukan Star TV membuat saya dan family tak kering gusi sepanjang Aidilfitri ni. Cuba anda ambil foto-foto lama zaman kecil atau beberapa tahun yang lepas dan lakukan aksi yang sama macam gambar tersebut, apa hasilnya? Serius kelakar.. Tak percaya jom tengok koleksi gambar-gambar dari page tersebut sumbangan ramai facebookers yang sangat sporting!=) Jom saksikan hampir lebih 80 gambar throwback dari mereka semua! 

Tempat sama cuma orangnya sudah dewasa..

Gagah perkasa lagi ayahnya!

Ni kembar...

Alhamdulillah sudah berhijab semuanya..

Perghh otai nehh...

Terbaekk..

Hakhak... Motor dah lain.

Yang paling rendah dulu kini dah jadi paling tinggi!

Family gila bola dari dulu sampai sekarang. Huhu..

Nasib baik kurus yang menghempap tu..

Hehe comel je memasing..

Sweet family..

Lawa-lawa semuanya..

Hehehe dah besor tak larat dukung.

Pertandingan tunjuk gigi agaknya.. Hehe

Fuh peminat Man U rupanya..

Nostalgia.. Cinta monyet dari zaman sekolah bahagia hingga kini.

Muka tak berubah sangat.

Huhu tak menahan..

Motor terbaekk!

Larat ayah dia kena hempap jap. huhu

Alololo....

Sekarang ayahnya dah tak nampak.

Cun-cun belaka!

Aiyak kepala teleng sampai sekarang ke? Huhu

Fuh ni legend neh! Vespa tu very cool!

Yang tengah tu takleh kangkang habis dah. Ahakss..

 
Tempat sama, orang sama.. Yang paling kelakar yang kat belakang tu..huhu

Same action!

Huhu 99% sama!

Cool!

Giler terbaekkk! Superb throwback!

Masing-masing dah besar sampai kerusi pun dah tak nampak! Hehe

Yang lain nampak normal tapi ayahnya kelihatan makin muda! Hehehe

Tak berubah langsung muka!

Sporting habis!

Unik gambar ni..

Hihihi...

Alololo gebu-gebu memasing!

Best-best!

Fuh bukan senang nak buat neh!


Baby tu sampai sekarang tak tukar baju! Haha..

Same place cuma signboard je dah bertukar..

Dari generasi ke generasi...

Huhu mantap...

Hihihihi kelakar..

Nice siblings!

Ayah tetap maintain serius...;)

Macam ulat beluncas pun ada. Hehehe

Happening giler dorang!

Alhamdulillah family yang bahagia..

Kasih abang dan adik...

Same place, superb!

Huhu best2x!

Alololo manja anak mak gitu...

Membesar di dalam bonet kereta! Ahakss..


Huhu same action and place!

Dulu kanak-kanak riang kini sudah bergelar profesional dalam kerjaya masing-masing..

Menarik!!


Wow very nice! Ala-ala ulat bulu pun ada. 

Perghh kangkang tu baik-baik bang. Hehe

Mak paling kecik dah sekarang..

My fren Jaja Sutera with her mom.. Sweet..


Cenggini pun boleh? Huhu

Hehe good throwback also..

Sayang adik gitu...

Hehe kek dah jadi tembikai!

Kembar 3!

Dulu aiskrim sekarang duit!

Huhu habis mak dia kena hempap..

Dulu makan ikan, sekarang makan susumpah! Hihihi

Hehe good..

Alahai cutenya! Kucing tu kucng yang sama ke? hehe..

Mamat Sepah pon nak throwback juga!

Si baby dah dewasa! Larat mak dia dukung.. huhu

Kangkang masih sama. Hehehe

Demam tak baik-baik sampai sekarang. ;)

Sama...

Perfect! Mak maintain gaya tudung sama.. Terbaekk!

Hakhakhakhak... Ini paling terbaekkkk!! Giler la throwback terbaik sepanjang zaman! Good job!=))))




Misya : Basah gusi.


4 comments :

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

best betul tengok gambar2 tu...
saya tag misya untuk ga ini, harap misya sudi join. tq http://yangbaik.blogspot.com/2014/08/fantastic-giveaway-by-fr.html

timm bill said... Reply To This Comment

sgt lawa..tapi sweet..

Montana said... Reply To This Comment

selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) gambaq ngan ayah tu memang style..Legend ;-)

Iola said... Reply To This Comment

Serius best hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...