expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 27, 2014

Lawak! Koleksi foto throwback terbaik Versi 2!

Salam.. Musim raya baru ni ramai yang create gambar throwback. Saya pernah share dengan anda dalam entri INI. Yang tu gambar manusia tapi kali ni haiwan pun nak throwback juga! Kelakar dan agak menyentuh jiwa pun ada. Huhu.. Jom tengok!

Alololo so sweet... Kecik-kecik kurus kering. Dah besar, gemok! Geram pun ada..

Aduhai cumelnya! Bulu makin gebu...


Hehe ni tak tahu betul ke tak.. Rupa semua sama je kan...

Ahaks.. Ni tak leh wat pe dah ni... Sodap dimakan..

Oh ni gambar raya dorang. Now dah jadi rendang masuk perut jadi... Oops!;)


Ahha! Nak throwback sangat kan?? Hihihi.... 


Misya : Belajar daripada pengalaman lalu.

1 comment :

ain syafieqa said... Reply To This Comment

hehe..comel je kucing tu. tahniah! blog anda telah direview..

http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/review-blog-aimi-syahirah-in-story.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...