expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 29, 2014

Memborong di Pasar Filipine Sabah sambil berselfie!

Salam semua.. Huu dah lama nak update entry ni sebenarnya. Sebelum Ramadhan baru ni saya outstation ke Kota Kinabalu Sabah. Apa lagi, tempat wajib yang perlu ditujui adalah Pasar Filipina yang menjual pelbagai kraftangan, makanan dan perhiasan yang boleh dibawa pulang sebagai souvenir. Rambang mata dek! 


Selfie dulu! Hehe..

Bahagian kerepek dan keropok! Antara yang wajib dibeli adalah kuih cincin dan keropok angry bird. Nyum nyum...


Macam-macam ada! Murah dan boleh tawar-menawar lagi.

Orang perempuan kalau datang ke KK ni wajib bawak balik pearl. Murah-murah dan cantik-cantik. Jom shopping!
Syurga wanita.... Borong jangan tak borong!

Kat luar tempat ni ada lelaki-lelaki yang sedang menjahit. Tahu apa dorang buat? Repair seluar jeans. Lelaki tau yang menjahit!

Antara yang sempat saya memborong! Penuh gak 1 beg nak angkut naik flight..

Dah puas shopping? Jom pulang ke KL... 

Saya selalu juga ke Sabah ni. Sebab tempat dia senang je if duduk di tengah-tengah bandar la. Hotel, tempat shopping, makan minum semuanya berhampiran. 

Misya : I love KK.


2 comments :

najiah shaharain said... Reply To This Comment

sis,sy tag sis

http://www.jiakreatifelt.com/2014/08/giveaway-blogger-1-malaysia.html

MissNadia said... Reply To This Comment

waa.. bestnya. dah lama tak ke sana. pearl sabah memang cantik dan murah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...