expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 15, 2014

Misya vs Betty!

Salam semua.. Ahakss.. Ni entry mengarut ckit. Pernah tonton telenovela Yo Soy Betty La Fea? Zaman-zaman saya sekolah dulu femes cite ni. Ada beratus-ratus episod tak silap. Punyalah panjang story dia sampai last-last tunggu last episode je. Huhu. Mengisahkan seorang girl yang hodoh tapi sangat baik orangnya. Berimpian nak kahwin lelaki hensem tapi yela siapa yang nak dia kan.. Huhu apa nak story dalam entry bukan pasal Betty tapi kegedikan saya bergaya ala-ala si Betty. Pakai spec itam besar, memakai braces dan senyum nampak gigi. Hihihi... Sama tak macam Betty?;)



hehehe ni la rupanya saya ala-ala Betty.. Kebetulan hari tu jenjalan ternampak spec comel ni terus beli. 

Selfie ckit.. Hehe ini Betty Muslimah..

Comel tak? Ahakss..;)


Haa inilah rupa sebenar si Betty tu.. Bagaimana beliau yang cun melecun dimekapkan sampai jadi si Betty yang hodoh.. Superb!



Misya : Yang penting kecantikan dalaman.


4 comments :

Pn Sheila said... Reply To This Comment

hehe... kiutnyer awak... btl tu dik yg ptg kecantikan dalaman... tanya sama hati...

ct cheery said... Reply To This Comment

hahaha..comel..betty pakai tudung!!hihi

zulhilmitempoyak said... Reply To This Comment

ok fight2 jugak.. ehehehe

MissNadia said... Reply To This Comment

yang pakai tudung tu takleh jadi betty sebab cantik.. cute la.. lain pula dengan muka dalam banner kat header blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...