expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 28, 2014

Nasi Arab di Half Moon Restaurant..

Salam semua.. Haa ada idea nak makan apa hari ni? Now restoran Arab semakin banyak dibuka. Salah satunya Half Moon Restaurant yang terletak di Seri Kembangan, Selangor. Ingatkan tudung je ada half moon. Restoran pon ada half moon gitu.. Jom tengok apa yang saya makan!

Sila pilih menu dulu ya.. Masa kami makan di sini pelanggan agak ramai. So servis agak mengecewakana sebab lambat. Ada tu kami panggil pelayan dia wat dek je. Sabar jela..

Appetizer kononnya... Masa datang sini dengan husband so takkan nak order 2 pinggan nasi Arab? Tak habis punya sebab nasi dia sangat banyak. So amiklah kebab ni 1..

Orang Arab panggil kebab ni sandwich. So jangan rasa pelik kat menu tulis sandwich tapi dapat kebab gini. Huhu..

Yeahhh inilah menu utama.. Nasi Arab ayam.. Serius nasi dia sangatlah banyak. Tapi sedap!

Kuah a.k.a sambal.. Rasa bawang putih dan garlic. My hubby tak puas makan sebab takde rasa pedas langsung. Huhu


Manisan... Mula-mula ingatkan lembut benda ni. Rupanya keras tapi rangup. Orang pakai braces macam saya ni nak gigit makanan camni agak payah. Takpela yang penting sedap. Huhu..


Ok kalau nak try ke restoran ni boleh je.. Bagi saya nasi Arab mana-mana pun sama je.. Tak pandai nak rasa-rasa makanan ni. huhu..


Misya : Imagine dapat anak muka Arab.


1 comment :

Shark Kay said... Reply To This Comment

half moon?
kalau half price rasanya lagi best.
hehe.
kebab tu cmbest jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...