expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 6, 2014

Riang Ria Raya with biz partners CBP Plus!

Salam semua.. Wah meriahnya raya tahun ni.. Syukur Alhamdulillah tahun ni dapat beraya dengan rakan-rakan bisnes CBP Plus tersayang di Elken! Tahun lepas saya beraya dengan beberapa orang sahaja rakan bisnes. Tapi tahun ni sampai ada yang tak kenal pun takde! huhu.. Sangat-sangat luar biasa happeningnya.. Jom tengok saat-saat kegembiraan kami beraya di Elken!

Sedondon biru.... 

Menanti rakan-rakan business kami tiba ke open house leader tersayang jutawan MCCM HadieJosie..

Rajinnya incik suami membantu...

Susun elok-elok ya kerusi tu...


My hubby with jutawan MCCM Abg Mael.. Always inspiring us!

We are ready! 

My fighter, Tengku.. 


Yeahhh dapat makan sedap-sedap!

Me with Aisya, Aina, Kak Bib dan Kak Siti Aminah.. All my fighters! 

 Hidup wanita! Hehe..

Radzi from Shah Alam... Sebelum datang dah excited sebab rindu kat Elken!


1... Elkenian! Hehe.. My hubby with Azlan, our new fighter.


Alololo tomey nya leader saya bakal jutawan Kak Ena..


Borrow power leader tersayang Abang Boy..

Welcome guys.. Pushpa, Azlan dan Iskandar... Sangat sporting!


Ok tiba menjamu selera!

Serius lemang dan rendang sangat sodap!

Siap ada competition makan lemang terpantas!

Pertandingan anyam ketupat.. Yang menangnya orang lelaki! Huhu..

Sempat sharing CBP Plus dengan orang baru, Ika dan Mukram. :)

My fighter Kong & Aysraf..

Selfie time!! 

Our family photo...:) 

Kaya raya di Hari Raya! Oh yes!!!

Sangat meriah kan? Hope bertemu lagi di Ramadhan dan Syawal akan datang. Apa-apa thank so much untuk jutawan MCCM HadieJosie yang mengadakan majlis ni. Dapat rapatkan lagi silaturahim antara bisnes partner kami. Ada yang dah lama join tapi baru je kenal. Ya Allah hai syukur sangat-sangat bisnes semakin berkembang.. Ini baru sedikit rangkaian kami yang dapat hadir. Kalau ada semua memang tak muat kamera! Hehe... Salam Aidilfitri buat bakal-bakal jutawan.. Maaf Zahir Batin if ada salah silap ya. Kosong-kosong...^_^



Misya : Cantik, sihat, kaya dan bergaya di Hari Raya.

1 comment :

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

mmg happening gila kak! seriussss~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...