Segmen: Nostalgia Aidilfitri 2014 by Mawar Putih

Salam.. Masih mood raya lagi? Haa jom join segmen ni..:) Klik banner ya!


Kenangan raya saya? Huhu takde apa sangat yang menarik. Cuma tahun ni lebih bermakna sebab beraya bersama suami dan family mertua. Bertambah lagi senarai ahli keluarga.:) Apa-apa pun setiap kali raya pasti memberi kenangan manis.

Tag : Syuhada Salleh, Syira Lokman, Sally Samsaiman


Misya : Tahun depan raya dengan anak?

Comments

  1. Selamat bersegmen Aimi! Nnti kalau sempat Mieza join ye.. Now time to balas dendam bw dulu.. Dah lama benor x bw.. Rindu kat kwn2 blogger..😊
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join Segmen Nostalgia Aidilfitri by Mawar Putih. Jangan lupa blogwalking dan check link anda di senarai peserta..=)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raye...saya join jugak, jemput bce ye... :D KLIK

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts