expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 6, 2014

Tasbih elektronik, hadiah dari kakak ipar tersayang..

Salam.. Wah bestnya dapat hadiah daripada kakak ipar tersayang. Saya jarang dapat bertemu beliau sebab beliau bertugas di Pantai Timur. So jarang dapat balik KL. Tapi raya tahun ni dapat beraya dengan beliau. Tak sangka beliau hadiahkan saya tasbih elektronik ni. Sangat nice warnanya purple. Actually Alhamdulillah since kahwin. my husband terapkan amalan berzikir sepanjang masa. TQ so much wat Kak Long for this simple gift tapi sangat bermakna.:) InsyaAllah akan teruskan amalan berzikir. 

Sekarang ni dah lebih mudah. Tanpa tasbih yang biji-biji tu pun kita boleh beribadat. Tasbih elektronik hanya selit je celah jari dan dengan hanya tekan button besar tu anda boleh berzikir dengan mudah sebab bilangan zikir anda akan keluar pada skrin.:)

Boleh beli banyak-banyak dan hadiahkan pada kawan-kawan dan family. Lebih bermakna berbanding belikan gajet. Huhu.

Mudah kan? SO tiada alasan untuk kita berhenti mengingati Allah swt setiap masa.:)

Kalau sape-sape nak beli bolehlah hubungi no fon tu ya..:) Sama-sama kita kaya di dunia dan akhirat.


Misya : Tak perlu tunggu birthday nak bagi hadiah.

4 comments :

Noura Qifays said... Reply To This Comment

hadiah bermakna tu.. bolehlah amalkan zikir tiap masa nnt :)

Arman said... Reply To This Comment

Berapa harga satu? Berapa warna ada? Saya pun nak jugaklah.. ada alamat website tak?

sYiRa LoKMaN said... Reply To This Comment

best tuuuu
hye..selamat malam :D tga layan cte Kabhi Kushi Kabhi Gham sambil blogwalking..hehee

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@Arman Huhu try contact no.fon kat dalam gambar..:)sbb ni sy dpt hadiah bukan beli sndiri..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...