Abby Abadi ada 'buah hati' baru?

Salam.. Wow, belum reda kisah tuntutan hutang Abby Abadi terhadap bekas suaminya, kedengaran pula berita dikatakan Abby ada buah hati baru. Siapakah itu? Buah hatinya tu merupakan seorang Ustaz! Alhamdulillah jika benar dikata. Siap buat surprise birthday party lagi untuk 'buah hati' yang diperkatakan itu. Cerita penuh boleh baca di myartis.com


Kelihatan Abby sangat happy meraikan birthday Ustaz Khairul Azli. Siap ada belon berbentuk love lagi tu. Ahaksss..

\

Tapi yela, berita-berita gini tak boleh main sergah gitu je kan. Sahih ke tak, wallahualam.. Tapi jika benar, apa salahnya. Abby pun dah melalui pelbagai keperitan hidup tapi tetap tabah. Mungkin Ustaz Khairul Azli pasangan hidup terakhir Abby, sama-sama kita doakan kebahagiaan mereka..


Misya : Pilih calon suami yang sentiasa merendah diri.


Comments

  1. Rasa macam pelik pulak, sebab setahun ABM, Abby pakai purdah. Adakah dia membuka purdahnya hanya untuk majlis ini? Hurm...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts