expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 25, 2014

Stereng kereta yang pelik dan unik!

Salam.. Ahha tiba-tiba dapat idea nak share dengan anda tentang beberapa jenis stereng kereta yang pelik dan unik. Memang agak pelik saya nak share kat sini tapi takpela, mungkin anda boleh berfikir macamana stereng sebuah kereta boleh direkabentuk macam-macam rupa sampaikan rasa boleh drive ke dengan stereng begitu? Jom tengok..

Wow! Macam kapal angkasa...

Mana 1 driver nak guna?


Bahaya ni terleka layan chatting, entah mana-mana stereng bawa.

Huhu semua meter leh tengok sekali.

Dah macam timing belt!

Erk! Ni macam nak bunuh diri terus!

Perghhhh kereta masa depan.. So nice!

Semua button ada!

Ni kereta ke kapal terbang?

Ahakss.. Don't drink during drive..

Sekali imbas macam pistol.

Ala-ala main Playstation...

Uish, ini macam handle basikal.. Stereng bot kot..


Misya : Membayangkan kereta masa depan tiada stereng. Semua auto by computer.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...