expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, September 18, 2014

Tiba-tiba blur selepas lama tak update entry!

Assalamualaikum semua....... Ya Allah hai lama giler saya tak update entri-entri dalam blog saya ni. Jenguk-jenguk tapi tak sempat nak mengarang ayat. Akibat dah lama tak update, bila nak start balik alamak blurrrrr mula menyerang. Apa nak start ek? Aduh tetiba takde idea. Blank gitu.. Walhal dalam masa tak update tu macam-macam dah rangka dalam otak ni utk diisi dalam blog ni. Huhu tapi tetiba tak tahu nak start dari mana. Terlalu banyak nak dikongsikan sampai jadi blank jap. Apa-apa pun saya tetap akan berblogging. Alhamdulillah walaupun lama tinggal masih ramai pembaca-pembaca setia saya yang menerjah blog saya ni. TQ so much!=)



Blank campur blur.. Gini ler jadinya. Huhu.... DOnt worry sel-sel otak ini akan berhubung dengan sepenuhnya jap lagi. See u in the next entry. Muah!;)


Misya : Zerorise.

1 comment :

Pokok Manggis Depan Rumah said... Reply To This Comment

Nanti dah boleh update balik lepas siap entri ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...