expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 15, 2014

2NE1 || Group K-Pop yang lain daripada yang lain!

Salam semua.. Dah lama tak update tentang lagu terbaru yang saya minat. Saya ni nak kata minat K-Pop gila-gila tu takdelah. Depends pada lagu bukan pada group. One day dengar lagu ni dalam radio terus macam, wow! So different! Tak macam K-Pop yang biasa-biasa penuh dengan menari dari awal sampai habis. Yang paling menarik suara dorang pun tak tipikal macam K-Pop yang lain (ala-ala kartun punya suara). Siapa mereka??

2NE1


4 orang gadis Korea membentuk group 2NE1.. Maybe ramai tak kenal sebab di Malaysia dorang masih baru rasanya. (Maaflah K-Popers kalau tersilap) Tapi saya tertarik bukan sebab wajah comel dorang tapi sebab suara dorang. Ingatkan minah saleh mana yang nyanyi. Rupanya Korean Girl! Wow! Ingatkan orang-orang Korea ni suara bila nyanyi sume sama je. Still ada lagi yang berbeza dan nampak lebih matang konsep nyanyian tu. I loike! Tak caya, tengok video klip dorang. Tanpa menari-menari macam biasa tapi tetap wow standard!


Come Back Home


One two three neon nareul tteonatjiman
Eodingaeseo neoui sumsoriga deullyeowa

Tto dasi four five six ppalgan nunmuri naeryeowa
Nareul andeon neoui hyanggiga geuripda

Nareul wihan geora haetdeon neoui mal
Geojitmalcheoreom chagapge doraseotdeon
Neoneun wae, neoneun wae you’’re gone away

Come back home
Can you come back home eh
Chagaun sesang kkeute nal beoriji malgo nae gyeoteuro
Come back home
Can you come back home eh
Modeun apeumeun dwiro hae yeojeonhi neol gidaryeo ireoke
Now you gotta do what you gotta do

Come back home
Come back home

Come baby baby come come baby
Come Come baby baby come come naege dorawa
Come baby baby come come baby
Come Come baby baby come come

Amu daedap eomneun niga neomu mipjiman
Gakkeumeun neodo nareul geuriwohalkka yeah

Neo eomneun sigan soge gatyeobeorin nan
Apeul bol suga eobseo neomu duryeowo

Ajikdo motda han manheun naldeuri
Gidarigo isseul geotman gata
Neoneun eodie, eodie too far away

Come back home
Can you come back home eh
Chagaun sesang kkeute nal beoriji malgo nae gyeoteuro
Come back home
Can you come back home eh
Modeun apeumeun dwiro hae yeojeonhi neol gidaryeo ireoke
Now you gotta do what you gotta do

Come back home
Come back home

Come baby baby come come baby
Come Come baby baby come come naege dorawa
Come baby baby come come baby
Come Come baby baby come come

Come back home
Can you come back home eh
Chagaun sesang kkeute nal beoriji malgo nae gyeoteuro
Come back home
Can you come back home eh
Modeun apeumeun dwiro hae yeojeonhi neol gidaryeo ireoke
Now you gotta do what you gotta do



Misya : Rindu honeymoon kat Korea.

4 comments :

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

2NE1 dah lama femes dekat Malaysia...tgk la last konsert dorang kat sini...sold out! :D

Apk Baru said... Reply To This Comment

singgah sini akak

irra yyan said... Reply To This Comment

jalan-jalan singgah sini irrayyan.com

Phuong Anh Nguyen Thi said... Reply To This Comment

2NE1 is my love band that has many good songs and singers are so beautiful and not only me every people also love them, may be i'm a big fan lagu terbaru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...