expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 30, 2014

Bila anak Chef Wan, Chef Rizz pun berCBP Plus!! Terbakar!!!!!!

Salam semua.. Perghhhh terbakar beb!!! Tahu CBP Plus tu apa? Tak tahu?? Anda sangat-sangat rugi.. Ngehehehe.. Baca SINI kalau tak tahu. CBP Plus sememangnya terbukti melahirkan ramai insan-insan berjaya dari golongan biasa-biasa saja. Tapi rupanya, ada juga mereka yang kelihatan hebat di luar sana, ternanti-nanti peluang sebegini! Antaranya, Chef Selebriti iaitu Chef Rizz anak kepada Dato' Chef Wan yang popular tu pun tak lepas peluang join CBP Plus!! Kebetulan beliau berkawan dengan kakak Emma Maembong iaitu Shikin Maembong (a.k.a Baba) yang memang wat CBP Plus sekian lama. Baru-baru ni sahaja Chef Rizz terbuka hati nak join sebab katanya biznes ni rupanya SENANG GILER!!! 

Perghhhh inilah dia income bulan pertama beliau!! Yang paling penting bukan income beliau seorang tapi beliau juga melahirkan insan-insan income RM8k ke atas! Perghhhh bisnes apa ni, biz partner dapat income, kita pun dapat income juga!

Hebat kan Chef Rizz? Tahu tak dia ni dah ada 3 buah restoran mewah bernilai RM1juta!! Tapi kenapa masih nak buat CBP Plus??? Tak cukup lagi ke? Hakikatnya Chef Rizz kata, RM1juta modal pun belum balik setelah beberapa tahun beroperasi. Untung RM100k tapi kena bahagi 5 orang dan bayar segala kos untuk rolling modal. Last-last takde apa yang tinggal. Begitu jujurnya Chef Rizz...


Hah! Ini income latest beliau.. Perghh untung bersih RM28k beb!!! Walaupun ada restoran besar, anak somebody yang terkenal tapi seumur hidup tak pernah merasa income sebanyak ini dengan hanya menjayakan orang lain. Mulia kan biz CBP Plus ni? 
Sangat-sangat terbakar dengan dorang ni. Tahniah Chef Rizz & Shikin Maembong. Dorang ni dah bertunang. Hope cepat-cepat kahwin ya! Amin...:)

Yang nak tahu details tu boleh terjah ke www.cbpplus.com 
Sponsored by Misya



Misya : Ke arah money freedom.

2 comments :

MissNadia said... Reply To This Comment

hebat-hebat... banyak tu angkanya.. wow

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

@MissNadia jom la sama-sama buat.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...