expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 20, 2014

Excited dah lama tak menang segmen!

Salam semua.. Huahuahua.. Sekian lama saya join segmen tapi susah nak menang, hari ni dapat tahu menang segmen anjuran blogger Wani Si Ulat Buku, punyalah excited saya! Hehe.. Walhal menang bloglist je pun.. Memang aura menang segmen / contest kat blog ni lain macam feel dia. Especially untuk saya yang memang jarang menang dalam apa-apa segmen pun. hehe.. TQ Wani for choosing me as one of the winner!=)

Blog saya dalam list peserta bernombor 9. So, saya diumumkan sebagai pemenang bloglist DEL. Alhamdulillah...



Misya : Angka 9 memang selalu bawa tuah.

3 comments :

yang baik Ishak said... Reply To This Comment

Tahniah Misya... semoga terus bersemangat untuk blogging dan join segmen... :-)

najiah shaharain said... Reply To This Comment

tahniah...:)

Noor Izwani Eliyana said... Reply To This Comment

Tahniah kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...