Excited dah lama tak menang segmen!

Salam semua.. Huahuahua.. Sekian lama saya join segmen tapi susah nak menang, hari ni dapat tahu menang segmen anjuran blogger Wani Si Ulat Buku, punyalah excited saya! Hehe.. Walhal menang bloglist je pun.. Memang aura menang segmen / contest kat blog ni lain macam feel dia. Especially untuk saya yang memang jarang menang dalam apa-apa segmen pun. hehe.. TQ Wani for choosing me as one of the winner!=)

Blog saya dalam list peserta bernombor 9. So, saya diumumkan sebagai pemenang bloglist DEL. Alhamdulillah...



Misya : Angka 9 memang selalu bawa tuah.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts