expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 30, 2014

Hajat nak telekung lycra tercapai dari ibu tersayang...

Salam semua.. Happy belated bufday to me.. Wakakaka bufday sudah lama lepas tapi baru nak start wat entry tentang my bufday! 10 September baru-baru ni genap usia saya 28 tahun. Alhamdulillah masih dipanjangkan usia... Apa hadiah yang saya dapat? Antara benda yang saya nak sebenarnya adalah sepasang telekung kain lycra yang ada sulam-sulam. Tengok orang pakai cantik je tengok. Then dia tak menggerbang macam kain telekung biasa. Dah lama nak beli tapi takde kesempatan nak survey sebab fikir takpela kot-kot nak pi holiday ke Bandung leh beli kat sana. Tapi entah bila nak gi nya kan? Huhu.


So, my bufday baru-baru ni my mom suruh datang rumah amik hadiah. Wah excited beb dapat hadiah dari ibu tercinta! Buka-buka je hadiah, yahoooooo sepasang telekung lycra yang dicari selama ini! Warna biru bersulamkan putih. So beautiful! Terus try pakai.. Yeahhh dapat telekung baru!^_^ TQ so much ibu! Macam tahu-tahu je saya nak telekung camni kan. Naluri ibu kan... :) And also thank you to my beloved lil'sis for cheese & chocolate cake yang sodap tu! Muah!


Misya : "Diri"kanlah solat.

1 comment :

MissNadia said... Reply To This Comment

nice.. selamat beribadah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...