expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 15, 2014

Harga Charms Elken Terkini Oktober 2014!!

Salam semua. Sejak dua menjak ni ramai PM saya nak order Charms Lingerie from Elken. Hujung-hujung tahun banyak function, kenduri dan majlis. So semua nak bergaya dan cantik dengan Charms! Sebelum ni saya biasa update tentang DX Lingerie je kan? So untuk mereka-mereka yang berminat nak beli set Charms, saya paparkan senarai harga terkini Charms mengikut pakej yang sesuai dengan anda..




Kalau dah beli set atas ni, nak tambah panties boleh tengok harga di bawah.

Panties Charms yangs sangat selesa dan sedap ni 2 helai (1 set) RM492.. Very hot items!!!!

KENAPA KENA PAKAI CHARMS?? APA KELEBIHANNYA? BOLEH TENGOK DI SINI.

Yang nak order atau nak try free-fitting boleh cal/sms/wasap saya di 016-9561764


Misya : Seksi depan suami.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...