Lawak! Koleksi monopod 'pelik' untuk selfie...

Salam semua. Ahha sekarang ni musim selfie kan? Berebut-rebut orang jual monopod kat luar sana bagi memudahkan kita untuk selfie especially time ramai-ramai. Tapi ada juga yang tak sempat beli monopod, gunakan idea giler-giler menghasilkan selfie yang menarik dan kelakar. Hehehe... 

Haha bersungguh-sungguh nampaknya abang berdua ni selfie guna pelepah kelapa (if tak silap)

Ini memang rare! Guna galah beb!

Bergalahselfie mereka-mereka ini.

Penyodok sememangnya menjadi kegemaran ramai untuk gantikan monopod ketika berselfie!





Ahha.. Guna pelita pun ada!

Payung? Err is it possible? huhu..

Adakah wiper lantai tu digunakan sebagai monopod atau dia selfie sambil memegang wiper tu? Pelik juga ni..

Perghhh ini bukan monopod yang pelik, tapi tempat dia selfie tuuu seram beb!! Luar biasa berani cik adik ni! Huhu..

Biasa selfie guna monopod, ini selfie guna tripod! Kau ada? Huhuhu

Pakcik ni lagi style! Guna cangkul je pun boleh....!

Tanda tanya.. Hp tu ada kamera ke tak? huhu...

Perghhhh ini selfie berhantu namanya! Wakakaka camne dia buat tuuuu???



Misya : Tercari-cari monopod elektronik tanpa perlu sambungan kabel kat fon.








Comments

  1. haha..mmg kelakor habis..mcm2 nak guna ..

    ReplyDelete
  2. wahahaha.. yg last tu x bleh blah...

    ReplyDelete
  3. Lawak giler tengok gambar ni...
    Tapi gambar last sekali memang style...hhuhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts