Mengidam pisang goreng cheese! Mana nak cari??

Salam.. Huarggghh pagi-pagi tengok entri blogger Zamani dia blast tentang pisang goreng cheese membuatkan diriku terliur! Aduyai... Kalau nak tahu sebenarnya saya tak pernah rasa pisang goreng cheese ni! Pernah dengar tapi awal-awal dulu tak terfikir nak rasa. Tapi bila dia makin popular, baru rasa mengidam tu mencanak-canak perginya. Dan masalahnya sekarang area rumah saya ni takde jual. Mungkin ada tapi saya tak tahu kat mana. Area Putrajaya, siapa tahu kat mana ada jual goreng pisang cheese ni? Tolonglah inform saya yang mengidam ni. What? I'm not pregnant ok! haha.. 



Misya : Giler cheese!

Comments

  1. macam sedap je tengok.... terliurrr~~~ huuuuuu~

    ReplyDelete
  2. Alahai, sedapnya... Terliur tengok pisang goreng cheese ni :D Samalah kita berdua ni, team suka cheese! Hehehe

    ReplyDelete
  3. bleh try tgk page nih..
    https://www.facebook.com/puchongpgc

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts