expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 17, 2014

Mengidam pisang goreng cheese! Mana nak cari??

Salam.. Huarggghh pagi-pagi tengok entri blogger Zamani dia blast tentang pisang goreng cheese membuatkan diriku terliur! Aduyai... Kalau nak tahu sebenarnya saya tak pernah rasa pisang goreng cheese ni! Pernah dengar tapi awal-awal dulu tak terfikir nak rasa. Tapi bila dia makin popular, baru rasa mengidam tu mencanak-canak perginya. Dan masalahnya sekarang area rumah saya ni takde jual. Mungkin ada tapi saya tak tahu kat mana. Area Putrajaya, siapa tahu kat mana ada jual goreng pisang cheese ni? Tolonglah inform saya yang mengidam ni. What? I'm not pregnant ok! haha.. 



Misya : Giler cheese!

3 comments :

cik sweety said... Reply To This Comment

macam sedap je tengok.... terliurrr~~~ huuuuuu~

Syaza Raihanah said... Reply To This Comment

Alahai, sedapnya... Terliur tengok pisang goreng cheese ni :D Samalah kita berdua ni, team suka cheese! Hehehe

Zek Rejab said... Reply To This Comment

bleh try tgk page nih..
https://www.facebook.com/puchongpgc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...