expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 23, 2014

Pelbagai jenis bra yang pelik!

Salam.. Ahakss pagi-pagi entry tentang bra! Bukan entry lucah ya!;) Ini lebih kepada suka-suka menghiburkan hati di pagi hari. Huhu. Tak sangka kat dunia ni macam-macam jenis bra wujud rupanya. Semua wanita memang pakai bra kan? Kot-kot anda teringin nak pakai bra yang lain daripada yang lain, mungkin boleh try. Ahakss...

Nasib baik baby patung. Kalau baby betul boleh ke nak angkat gitu guna bra sahaja?

Aiyoooo ini camne nak pakai baju ni?

Ahha.. Ini bra mesra alam namanya..

Bra plastik...

Adoiii ini sekali pakai dah luka-luka dibuatnya. 

Seram jugak tengok bra ni.


Haiyaa... Macam ni pun ada?? 

Sekali tengok macam janggut sotong. huhu

Dah macam lampu raya pun ada. 

Ahha ini yang dipanggil ketam kering!

Ini bra miang namanya sebab ada tangan gatal di situ ya..

Wow... Ala-ala mermaid pun ada.. 


Huhu apakah motif cermin-cermin itu?

Ini mesti bra untuk Hari Krismas ni sebab dah macam pokok krismas pun ada.

Erk! Camne la nak pakai gini..

Wow! Glow in the dark gituuu...

Kreatif!

Ini mesti bra zaman Gladiator khas untuk wanita-wanita semasa berperang bagi pertahanan diri.


Siap kunci bagai.. Memang untuk pertahanan diri tapi agak menyusahkan.


Bra daripada kotak yang direkabentuk dengan kreatif!

Last sekali, haaaaa ambek ko.. Giant bra! Siapakah pemiliknya? huhu...

Yang mana nak dapatkan bra yang sesuai untuk diri sendiri dan boleh cantikkan body boleh klik SINI.


Misya :

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...