expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 29, 2014

Siapakah pelakon sebenar video lucah Ustaz Azhar Idrus?

Allahu Akbar..! Luluh hati saya bila Ustaz kesayangan saya difitnah merakamkan aksi lucah bersama-sama seorang wanita. Dah takde kerja lain ke 'manusia' itu?? Saya memang tak percaya tentang fitnah tersebut tapi tergamak 'dia' melemparkan tuduhan fitnah seorang ulama' yang disayangi ramai yang sungguh memalukan itu? Haishh nampak sangatlah dah takde kerja lain.



Menurut sumber : Video skandal seks lucah Ustaz Azhar Idrus UAI tersebar. Menerusi laman sosial, kini tersebarnya rakaman skandal seks UAI berdurasi 0.55 saat yang memaparkan aksi seorang penceramah agama terkemuka di Malaysia dengan seorang lagi wanita yang tidak dikenali. Video rakaman skandal seks itu dipercayai dikongsikan laman sosial dan applikasi Whatsapp bermula pada awal pagi 23 Oktober 2014. Namun, ramai pihak yang mendakwa rakaman video tersebut telah dimanipulasikan oleh pihak tertentu untuk menjatuhkan maruah Ustaz Azhar Idrus. Sumber: SINI

Bila keluar kisah ni, terus saya teringat seorang pelakon yang mempunyai wajah mirip UAI. Antaranya pelakon yang membawakan watak Mandarin dalam filem Iron Man 3. Pelakon asal watak Mandarin tersebut adalah Ben Kingsley. Cerita penuh di SINI. Bukanlah nak menuduh beliau terlibat. Tapi yela, zaman sekarang make up dan pakai kostum je dah boleh buat orang menyerupai seseorang yang lain.

Ben Kingsley sebagai Mandarin. 1st time tengok Iron Man 3, tengok je dia ni terus teringat UAI.

Dengan janggut yang panjang, memang hampir serupa!
Wajah asal Ben Kingsley... See... make-up memang boleh mengubah wajah seseorang!

Baru-baru ni keluar lagi story seorang pelakon dari negara Perancis yang juga berwajah mirip UAI!  Sumber di SINI.




MasyaAllah... Pelanduk dua serupa.. Almaklumlah kat oversea adegan-adegan lucah memang bersepah-sepah ditayangkan. Mungkin kebetulan pelakon-pelakon ada berlakon babak-babak lucah tu maka pembenci-pembenci UAI dengan kreatifnya mengedit video tersebut supaya betul-betul kelihatan seperti UAI. Wallahualam....



Misya : Sayang ulama' tulen.


2 comments :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

kita kat dunia ni kan ada 7 orang yang serupa wajah...

MissNadia said... Reply To This Comment

teknologi dah canggih.. macam-macam boleh buat.. hurmm takder kerja agaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...