expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 12, 2014

Berganding bahu dengan husband sebagai facie Manager Workshop...

Salam semua.. Wah bestnya jadi facie! Huhu baru-baru ni saya dilantik menjadi facie dalam event Manager Workshop selama 1 hari di HQ Elken. Yang paling best bukan saya sorang saja dilantik tetapi bersama-sama husband saya juga! Lagi bersemangat lah saya nak menurunkan ilmu kepada manager-manager baru di Elken kali ni. Manager Workshop ni bukan selalu diadakan. Setahun dalam 1-2 kali camtu je. So kalau terlepas kali ni kena tunggu next session entah bila. Rugi terlepas sebab lepas dah capai manager kena cepat-cepat belajar untuk capai next level. Bila takde  ilmu, susah nak berjaya rite? Jom view apa yang berlaku sepanjang saya menjadi facie di Manager Workshop!

Excited nak jadi facie!


Tuu dia para peserta yang hadir. Mostly adalah manager-manager baru. Kat Elken ni capai status manager punyalah senang! Dalam masa 1 jam je pun leh jadi manager! Huhu.. Kat tempat anda agak-agak berapa lama nak naik manager? hihihi...

Full house!

Bersama-sama biz partner kami dari Melaka.. Semangat datang dari jauh mahu menuntut ilmu! Nur dan Firdaus, capai manager dalam masa 2 minggu sahaja! Tahniah NurFir!

Ain.. Seorang nurse pun tak terlepas peluang ambil cuti semata-mata nak tuntut ilmu sebagai seorang manager. Nurse pon nak belajar lagi tau..

Acap.. GenY manager income 1st month RM12000++. Kini full time di Elken. Tahniah Acap!

Bella dari Klang.. Dari jauh drive nak tuntut ilmu as manager..

My lil sis pun tak ketinggalan join Manager Workshop.

Salah 1 aktiviti menarik dalam workshop ni adalah Slot Papan Impian.. Haaa coretkan impian memasing untuk di verify oleh leader memasing. Boleh capai ke tak tu?;)





Sesi Meeting After Meeting di emcee kan oleh my hubby DCM Ahmad.. Bersahaja!

Sharing perasaan selepas hadir Manager Workshop by Bella..

Adikku Mya excited nak fight status seterusnya lepas habis MW!

Abg Firdaus.. 1st time attend event Elken.. Masih cuba mengadaptasi dengan suasana dan budaya Elken. Terbaekklah ex-otai Top Agent MAA Insurans neh! Huhu..

Nur si isteri kepada Abg Firdaus pun excited.. Hebatlah pasangan Nurfir nehhh...

Acap, satu-satunya biz partner bujang lelaki yang hadir dalam group saya. Syabas Acap!

Misiku Ain pun kian bersemangat nak fight di Elken!

IzzatiShah.. Sebelum ni malu-malu kucing, lepas habis MW dah tak malu dah. Hehe..

Congratulations to all my biz partners!!!!

We are really enjoy this event! Lepas ni bawa ramai-ramai lagi manager datang ok! Manager Workshop terbaik!


Misya : Belajar jadi leader yang baik dan berilmu.

1 comment :

kerusiburok said... Reply To This Comment

saya pernah jadi fasi. tapi masa kat kolej dulu la. since bekerja ni dah tak berkesempatan nak jadi fasi. esp fasi utk level bekerja pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...