Blog saya di review oleh Wani si Ulat Buku..

Salam. Yippi! Dapat review lagi... From adik manis blogger Wani Si Ulat Buku. Memang suka membaca agaknya blogger comel ni tu nama pun ulat buku. Hehe..

So, nak tahu apa kata Wani tentang blog saya? Simple je review beliau tapi membuatkan saya tahu ada something tak kena dengan my blog yang saya tak perasan sebelum ni especially part widget tu..

"Blog pertama yang akan direview adalah blog kak Aimi.Blog yang cantik,Wani suka widget yang diletak dibawah header.Tulisan pun tak kecil. Dari segi loading blog ok sahaja tapi ada widget yang tak muncul. Antara entri yang ditulis adalah Petua Cantik & Sihat,Koleksi bangunan yang pelik-pelik dan Cinta Facebook Kami Terjemahkan Dalam Kad Kahwin. Jom follow dan blogwalking blog ni sekarang. :)"


Alololo so sweet review nya.. Nak tahu details boleh ke SINI. TQ Wani untuk review ni, InsyaAllah saya akan perbaiki lagi widget-widget yang tak kelihatan tu. :)


Misya : Pernah kaki novel.

Comments

  1. awak kena TAG :)
    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/liebster-award.html

    ReplyDelete
  2. Salam aimi..
    Bestnye ade blogger review blog awak..
    Best!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts