expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 6, 2014

Blog saya di review oleh Wani si Ulat Buku..

Salam. Yippi! Dapat review lagi... From adik manis blogger Wani Si Ulat Buku. Memang suka membaca agaknya blogger comel ni tu nama pun ulat buku. Hehe..

So, nak tahu apa kata Wani tentang blog saya? Simple je review beliau tapi membuatkan saya tahu ada something tak kena dengan my blog yang saya tak perasan sebelum ni especially part widget tu..

"Blog pertama yang akan direview adalah blog kak Aimi.Blog yang cantik,Wani suka widget yang diletak dibawah header.Tulisan pun tak kecil. Dari segi loading blog ok sahaja tapi ada widget yang tak muncul. Antara entri yang ditulis adalah Petua Cantik & Sihat,Koleksi bangunan yang pelik-pelik dan Cinta Facebook Kami Terjemahkan Dalam Kad Kahwin. Jom follow dan blogwalking blog ni sekarang. :)"


Alololo so sweet review nya.. Nak tahu details boleh ke SINI. TQ Wani untuk review ni, InsyaAllah saya akan perbaiki lagi widget-widget yang tak kelihatan tu. :)


Misya : Pernah kaki novel.

3 comments :

Flawless Sakura said... Reply To This Comment

awak kena TAG :)
http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/liebster-award.html

Mohamad Khairil said... Reply To This Comment

Bestnya dapat review :D

Nur Zayyani Liman said... Reply To This Comment

Salam aimi..
Bestnye ade blogger review blog awak..
Best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...