expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, November 6, 2014

Foto sebenar mayat Allahyarham Rafikin ketika ditemui?

Salam. Ramai simpati dengan kejadian yang menimpa Allahyarham Rafikin yang ditemui telah meninggal dunia selepas beberapa hari di Hutan Lipur Air Terjun Sekayu. Dari situ tersebar lah macam-macam story dan gambar-gambar penemuan jenazah Allahyarham semasa misi pencarian. Ada yang tak logik langsung. Cuma dalam banyak-banyak gambar tu ada yang betul-betul dikatakan gambar sebenar Allahyarham. 


Kalau tengok pada gambar ni memang paling logik sebab sebelum beliau hilang, ada urusetia sempat snap 1 photo Allahyarham ketika acara Marathon bermula. Baju yang dipakai Allahyarham sama seperti dalam gambar di atas. Sama ada betul atau tidak wallahualam.. Sekarang zaman canggih semua boleh diedit. 


Apa-apa pun takziah buat family Allahyarham.. Dah sampai masanya. InsyaAllah semoga Allahyarham, ditempatkan di kalangan hamba-hambaNya yang beriman.. Al-Fatihah...


Misya : Teringat Allahyarham adik sepupu pun meninggal di usia muda.

3 comments :

Farida Badaruddin said... Reply To This Comment

innalillah.. semoga arwah dicucuri rahmat..
sedih tgk jd mcm ni..

Cik Adda said... Reply To This Comment

Allah lebih sygkan dia :'(

Yan Saflina said... Reply To This Comment

Tu la, mcm2 story yg sy dgr pasal adik ni. Apa2 pun, semoga arwah tenang di sana, insyaALLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...