Foto sebenar mayat Allahyarham Rafikin ketika ditemui?

Salam. Ramai simpati dengan kejadian yang menimpa Allahyarham Rafikin yang ditemui telah meninggal dunia selepas beberapa hari di Hutan Lipur Air Terjun Sekayu. Dari situ tersebar lah macam-macam story dan gambar-gambar penemuan jenazah Allahyarham semasa misi pencarian. Ada yang tak logik langsung. Cuma dalam banyak-banyak gambar tu ada yang betul-betul dikatakan gambar sebenar Allahyarham. 


Kalau tengok pada gambar ni memang paling logik sebab sebelum beliau hilang, ada urusetia sempat snap 1 photo Allahyarham ketika acara Marathon bermula. Baju yang dipakai Allahyarham sama seperti dalam gambar di atas. Sama ada betul atau tidak wallahualam.. Sekarang zaman canggih semua boleh diedit. 


Apa-apa pun takziah buat family Allahyarham.. Dah sampai masanya. InsyaAllah semoga Allahyarham, ditempatkan di kalangan hamba-hambaNya yang beriman.. Al-Fatihah...


Misya : Teringat Allahyarham adik sepupu pun meninggal di usia muda.

Comments

  1. innalillah.. semoga arwah dicucuri rahmat..
    sedih tgk jd mcm ni..

    ReplyDelete
  2. Tu la, mcm2 story yg sy dgr pasal adik ni. Apa2 pun, semoga arwah tenang di sana, insyaALLAH

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts